Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Besparen op

Inkoopgilde is een bundeling van krachten van hoveniers. Samen vormen wij het inkoopcollectief voor hoveniers. Bundeling van krachten levert tal van voordelen. Met nieuwsbrieven, productpresentaties en eventueel speciale aanbiedingen voor leden is Inkoopgilde een zichtbaar betrokken partij voor aangesloten hoveniers.

Lees verder Afval en verwerking

Afval en verwerking

Lees verder Automatisering en ICT

Automatisering en ICT

Lees verder Bedrijfsauto en aanhanger

Bedrijfsauto en aanhanger

Lees verder Bedrijfskosten

Bedrijfskosten

Lees verder Bestrating

Bestrating

Lees verder Erfafscheiding

Erfafscheiding

Lees verder Financieel

Financieel

Lees verder Gereedschap en toebehoren

Gereedschap en toebehoren

Lees verder Levend groen

Levend groen

Lees verder Onderhoud

Onderhoud

Lees verder Personeel

Personeel

Lees verder Tuin en parkmachines

Tuin en parkmachines

Lees verder Tuinhout en composiet

Tuinhout en composiet

Lees verder Tuinhuizen en overkappingen

Tuinhuizen en overkappingen

Lees verder Tuininrichting

Tuininrichting

Lees verder Verzekeringen

Verzekeringen

Lees verder Voeding en verzorging

Voeding en verzorging

Lees verder Water beheer

Water beheer

Lees verder Werkkleding, schoenen & PBM

Werkkleding, schoenen & PBM

Waarom zou ik lid worden van Inkoopgilde

Er zijn veel redenen voor hoveniers om lid te worden van Inkoopgilde, denk aan de besparingen die er voor het grijpen liggen op uw inkoopkosten.

Maar er is nog een reden om u aan te melden als lid van Inkoopgilde. Wanneer we als collectief van hoveniers krachten bundelen staan we sterk. Als branche worden we door de krachtenbundeling interessant voor onze leveranciers. Hoe meer leden, hoe meer een leverancier geneigd is te investeren in Inkoopgilde. Dit kan door middel van kortingsafspraken, maar ook door kennisdeling van bepaalde (nieuwe) producten en/of trends in de groensector. Bovendien kunt u gebruik maken van extra expertise voor uw hoveniersbedrijf door uw bedrijf te versterken via onze servicedesk

Inkoopgilde is continu in gesprek met leveranciers om de beste condities af te spreken ten behoeve van aangesloten leden. Hierdoor zijn leden in staat tegen gunstige prijzen in te kopen waardoor het rendement van de leden verbetert. Bij alles wat wij als Inkoopgilde ondernemen, vragen wij ons telkens weer af of u er als hovenier wat aan heeft. Dit geldt voor gesprekken met leveranciers, posts op onze social-media kanalen maar ook bij het invullen van krant ‘de Hovenier'. In één zin samengevat kom het hierop neer: Inkoopgilde zit bij alles wat er gebeurt op de stoel van de hovenier, wij willen net als u de beste deal.

Contact

Meer informatie over het lidmaatschap vindt u hier. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u onderstaand formulier invullen of bellen naar 0528-344729