Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Publicaties Inkoopgilde

De vraagbaak voor hoveniers is samengesteld door inkoopgilde. Met tal van tips en suggesties voor hoveniersbedrijven. Doel van de publicaties zijn om hoveniers in alle bedrijfsonderdelen te ondersteunen. De komende tijd zult u tal van artikelen vinden over duurzaamheid in de groene sector, innovatie bij hoveniersbedrijven etc. etc. 

Bent u als leverancier aangesloten bij Inkoopgilde en wilt en wilt u uw vakkennis delen met hoveniers via de vraagbaak van Inkoopgilde? Graag! Neemt u dan contact met ons op. 

Innovatie en innoveren in de hoveniersbranche

Ook hoveniers moeten innoveren om aansluiting te houden bij marktbehoeften en bij de wensen van de consument. Maar waar moet je aan denken bij innovatie? Bijgaand een aantal tips voor hoveniersbedrijf als het gaat om innovatie. 

innovatie

Innovatie voor hoveniersbedrijven

Duurzaamheid voor hoveniersbedrijven

Duurzaamheid in de tuin biedt kansen voor hoveniers. Denk bijvoorbeeld aan de levende tuin of de ontwikkeling van duurzame buitenruimten. Groen krijgt een andere functie binnen onze samenleving. Ook de Rijksoverheid zal hierop insteken.

duurzaam ondernemen

Duurzaamheid voor hoveniersbedrijven

Onkruidbeheer en onkruidbestrijdingsmiddelen

Publicaties over onkruidbestrijding zoals duurzaam onkruidbeheer (DOB) en chemische bestrijdingsmiddelen: wat mag wel volgens de wetgeving en wat mag niet? Wat voor effect heeft dat voor hoveniers? En wanneer gaat de maatregelen in? 

onkruidbeheer

Meer over onkruidbestrijding

 


Tal van interviews met hoveniersbedrijven

Hier treft u een aantal interviews met leden van Inkoopgilde. Verhalen uit de praktijk van de hovenier. 

hoveniersbedrijf berentschot

Interviews met diverse hoveniers

Kennis en geld besparen voor hoveniers

Inkoopgilde is meer dan korting en financieel voordeel. Inkoopgilde biedt hoveniers extra service, advies en begeleiding. Tal van adviseurs en leveranciers hebben wij gecontracteerd om uw bedrijf beter of sterker te maken.

Servicedesk

 Verwante informatie

 

 

Facebook messenger

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een bericht via Facebook Messenger!