Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Hoveniersbedrijf Tom Maul

Wie zich in hoveniersland wil onderscheiden, moet zich specialiseren. Dat is het motto van Tom Maul uit Dodewaard. En naar dat motto werkt hij al 25 jaar met veel succes.

Onderscheid door specialisatie

"We hebben al weer een aardig tijdje een hoveniersbedrijf," begint Tom. "Dat liep vanaf de start vlot, maar al snel zag ik dat je het als alleen hovenier niet redt. Van hoveniers zijn er niet een handvol, maar een landvol. Zo'n elf jaar geleden zijn wij ons daarom gaan specialiseren in houten veranda's. Geen prefab, maar eerlijk en ambachtelijk timmerwerk van voornamelijk larixhout en okan hardhout. Die staan als een huis. Van A kwam B en al snel bouwden we ook een fraaie buitenbar, een sauna of een whirlpool."

LEESTIP: Wat is de identiteit van uw hoveniersbedrijf?

Eén specialisme is mooi, maar twee is beter. "Ben je wel eens in het nieuwe dierenpark Wildlands in Emmen geweest? Daar ligt op diverse gebouwen 5000 vierkante meter kunstriet op de daken. Geleverd door ons en ook door ons aangelegd. Alles zelf geïmporteerd onder de naam Arundo Reed, een topmerk van hoogwaardige kwaliteit. Onze jongens zijn er veertien weken mee bezig geweest. En het resultaat mag er zijn!"

"Kunstriet oogt natuurlijk, maar heeft een veel langere levensduur dan gewoon riet. De koper krijgt een garantie van 25 jaar. En het is minder brandgevaarlijk. Ideaal dus voor onder andere woningen, verandadaken, parasols en tuinhuisjes. Wij leveren niet alleen aan bedrijven en attractieparken, maar ook aan hoveniers. Kunstriet is een absolute aanrader voor toepassing bij een tropische tuin, de entourage van een zwembad of een binnenbar."

hoveniersbedrijf tom maul

"En natuurlijk zijn en blijven we hovenier. Als mensen bij ons komen voor kunstriet of een fraaie houten veranda, doen we op verzoek het totale hovenierswerk. Opdrachtgevers zijn blij dat ze maar met één bedrijf hoeven te communiceren voor de hele klus. Dat maakt een specialisatie ook daarom zo waardevol."

Meer over Hoveniersbedrijf Maul uit Dodewaard

Hoveniersbedrijf Maul is gevestigd te Dodewaard

  • Adres: Waalbandijk 92, Dodewaard
  • Telefoon: (0488) 483 522

Hoveniersbedrijf Tom Maul uit Dodewaard heeft verschillende websites:

  1. Hovenier Maul
  2. Hout en Veranda
  3. Arundo Reed

Verwante informatie