Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Telefonie

Als hoveniersbedrijf is telefonie een zware maandelijkse kostenpost. Bestaande klanten moet u kunnen bereiken maar ook potentiële nieuwe klanten moeten in contact met u kunnen komen. Naast dat, hebt u als hoveniersbedrijf telefonisch contact met u leveranciers en met uw collega’s of werknemers. Telefoneren is vaak een behoorlijke kostenpost, zeker als u als bedrijf zijnde meerdere telefoons nodig hebt.

Telefoonkosten: waaruit bestaat dat?

Tegenwoordig bestaat telefonie niet meer alleen uit bellen. Er zijn steeds meer verschillende soorten manieren om in contact met elkaar te komen. U kunt hierbij denken aan:

  • Sms berichten versturen
  • Whatsapp berichten versturen
  • Facebook messenger
  • Facetimen
  • Skypen

Telefoonabonnement voor hoveniers

Al deze zaken kunt u tegenwoordig in uw telefoonabonnement opnemen. Zoals:

  • Bellen
  • SMS berichten
  • Mobiel internet

telefoon voor hoveniers

Telefoonkosten, internetkosten en kosten mobiele telefoon

Tegenwoordig begint mobiel internet steeds belangrijker te worden en het ‘gewone’ telefoneren wordt langzamerhand steeds minder. Dit is ook te zien aan de keuze telefoonabonnementen. Steeds vaker zie je abonnementen met onbeperkt bellen maar betaal je juist voor meer MB’s voor uw mobiele internet. Telefoon apps als Facebook en Whatsapp draaien daar volledig op mobiel internet. Zonder internet hebben die applicaties geen werking. Langzamerhand kan bijna niemand meer zonder mobiel internet. Naast het feit dat u bereikbaar bent op Facebook en Whatsapp. Kunt u veel zaken op locatie beheren. Denk maar eens aan uw Facebook account, snel een foto maken van een net aangelegde tuin, beetje tekst erbij en u hebt uw volgers weer weten te bereiken.

Telefonische bereikbaarheid

Je ziet steeds vaker dat bedrijven inspelen op het altijd online bereikbaar zijn. Als het even regent en u moet in uw bus wachten omdat u niet verder kunt in de tuin. Met een mobiel internet abonnement kunt u tussendoor uw mail even checken en beantwoorden. Dat scheelt u in de avond weer. Maar u kunt het nog verder doortrekken als hovenier. U bent bij een klant en bespreekt het aanleggen van een nieuwe tuin, door alles in te voeren in een CRM systeem app hoeft u in de avond als u thuis bent geen gespreksverslagen meer in te tikken op uw computer.

Al met al, mobiele telefonie biedt u veel meer dan alleen bereikbaar zijn.

Bespaar op uw vaste telefoonkosten

Inkomende en uitgaande gesprekken allemaal op één toestel? Met deze app kunt u uw vaste telefoonlijn opzeggen en uw vaste telefoonnummer koppelen aan uw mobiele telefoon. Dat scheelt een hoop geld maar naast dat bent u altijd bereikbaar op uw vaste nummer. 

vaste telefonie

Leverancier


Er is op dit moment geen leverancier aangesloten bij Inkoopgilde die u kan voorzien van telefonie.