Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Furora Premium-terrastegels & Fixs Voegmortel – oneindig veelzijdig

Nieuw bij Inkoopgilde zijn de Furora Premium-terrastegels. Deze betonnen terrastegels met slijtvaste deklaag zijn leverbaar in het formaat 50x50x4 cm en 60x60x4 cm, dus ideaal voor terrassen en paden.

De Furora Premium-tegels zijn leverbaar in zes trendy kleuren en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Tijdens de productie worden de tegels voorzien van een meerlaagse coating waardoor de tegels langer mooi blijven en waardoor vervuiling minder kans heeft om te hechten.

Hierdoor blijft de kleur van de tegels zeer lang behouden. Doordat de deklaag van de tegels in hoge mate wordt verdicht, beschikken de tegels over een zogenaamde softtouch deklaag.

Furora Premium terrastegels

Welke varianten zijn er?

De Furora Premium-tegels worden geleverd in een drietal varianten. De vlakke variant heeft een glad oppervlak, zonder facet. Hierdoor hebben de tegels een zeer strak uiterlijk, wat bijdraagt aan het ruimtelijke effect van je terras.

De Furora Premium line heeft een lijnstructuur in het oppervlak die recht over de tegel loopt. Door deze moderne structuur is de Furora Premium line de perfecte middenweg tussen een strakke, vlakke tegel en een speelse structuurtegel.

De Furora Premium slate heeft een organische leisteenstructuur in het oppervlak wat deze tegel een grillig karakter geeft. Door de grote diversiteit aan uitvoeringen en kleuren is de Furora Premium line een aanwinst voor elke tuin. Daarnaast beschikken de tegels ook nog eens over een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Welke afmetingen Furora Premium zijn er?

Alle varianten van de Furora Premium zijn leverbaar in het formaat 60x60x4 cm en mede door hun gewicht eenvoudig te verwerken. De vlakke variant is in de kleuren Antraciet, Zilver en Grijs ook leverbaar in het formaat 50x50x4 cm. Deze afmeting is ideaal voor het aanleggen van een pad, dat niet te breed moet worden.

 

 

Hoe kan ik Fixs voegmortel juist gebruiken bij de aanleg?

Ter bescherming van de tegel zijn alle Furora Premium-tegels voorzien van een verdekte afstandhouder. Door deze afstandhouders ontstaat er tussen de tegels een kleine ruimte. Voor een duurzaam mooi en onkruidvrij terras adviseren wij u om de Furora Premium-tegels in te voegen met Fixs Voegmortel Easy of Fixs Voegmortel Pro.

Fixs productsFixs Voegmortel Easy en Pro zijn gebruiksklare, drainerende voegmortels, die geschikt zijn voor het voegen van tegels die worden blootgesteld aan een lichte (verkeers)belasting. Ten opzicht van de Fixs Voegmortel Easy heeft de Pro het voordeel dat de voeg blijvend elastisch blijft.

Fixs Voegmortel is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Door de combinatie van de zes kleuren Furora Premium tegels en de vier kleuren voegmortel zijn er zeer veel mogelijkheden voor het realiseren van je ideale terras.

 

 

Verwante informatie 

U en L elementen

u en l elementen inzetten

Lees meer: hoe kan ik U en L elementen gebruiken?

Fundering leggen

fundering veranda

Lees meer: fundering aanleggen voor veranda

Aanleg 12V tuinverlichting

tuinverlichting aanleggen

Lees meer: is 12v tuinverlichting aanleggen veilig?

inkoopgilde

Als Inkoopgilde lid kunt u voordelig bestrating inkopen in onze webshop. Mocht u direct willen bestellen? Dan kunt u op alle mogelijke manieren uw bestelling ook doorgeven aan Inkoopgilde.

Bestrating kopen als professional in:

 • Groningen
 • Friesland
 • Drenthe
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Flevoland
 • Utrecht
 • Zuid-Holland
 • Noord-Brabant
 • Zeeland
 • Limburg
 • Gelderland

Besparen op bestrating

De gemiddelde besparing van leden op bestrating is: 5%

Chatbericht

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een chat bericht. Zie rechtsonder.