Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Nederland telt bij elkaar meer dan 7000 hoveniersbedrijven. Het aantal hoveniers is enorm gestegen. Vooral in provincies waar veel mensen wonen concentreren zich de hoveniersbedrijven. In 1995 waren er ca. 2900 hoveniersbedrijven. In 2005 waren er ca. 5600 hoveniersbedrijven. Maar ook daarna is het aantal hoveniers sterk toegenomen. Weer tien jaar later (eind 2015) telt Nederland meer dan 7000 hoveniersbedrijven. 

Inkoopcollectief voor hoveniersbedrijven

Inkoopgilde is het inkoopcollectief voor hoveniersbedrijven in geheel Nederland. Door bundeling van krachten kunnen hoveniers als branche gezamenlijk voordeel genieten door goedkoper in te kopen.

Doelstelling 

Inkoopgilde - het inkoopcollectief voor hoveniers - is een jonge organisatie met een simpel en helder doel: door gezamenlijk en dus groter in te kopen meer korting bij erkende leveranciers verwerven. En meer korting betekent een besparing en besparen is iets wat zo goed als iedereen moet doen om rendement te behalen in het eigen hoveniersbedrijf.

7000 hoveniersbedrijven zouden zich moeten aansluiten bij Inkoopgilde

Nederland telt meer dan 7000 hoveniersbedrijven. Veel gehoord: 'iedereen zou zich bij het inkoopcollectief moeten aansluiten'. Hoe meer hoveniersbedrijven lid worden, hoe scherper wij kunnen inkopen, hoe meer voordeel u er zelf van hebt'. Neemt u gerust contact met ons op en wij leggen de prijzen eens naast elkaar: inkoopprijzen die u nu betaalt en inkoopprijzen die u betaalt wanneer u lid bent van Inkoopgilde. 

OVERZICHT: waar kan ik op besparen?

inkopen hoveniers heel nederland

Regio noord, oost, west, zuid-west en zuid

In principe is Inkoopgilde actief voor hoveniers in geheel Nederland. Globaal gaan we uit van een vijftal gebieden waarin we de activiteiten hebben verdeeld maar u kunt ons vinden in alle provincies. De hoveniers die bij Inkoopgilde aangesloten zijn verspreid door heel het land. Bent u benieuwd wat zij van Inkoopgilde vinden? Hier vind u een aantal aanbevelingen!

Ik wil besparen bij o.a. Wildkamp en Boels verhuur

Hebt u nog vragen of opmerkingen? Of wilt u ook graag besparen?

Ik wil lid worden!