Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Brabant - Inkoopbeleid verbeteren voor hoveniersbedrijven

Brabantse hoveniersbedrijven bundelen hun krachten en verbeteren hun inkoop en inkoopbeleid door een gezamenlijke organisatie voor inkoop op poten te zetten die landelijk actief is. 

Voordelig inkopen voor Brabantse hoveniersbedrijven

Bundeling van krachten zorgt voor gezamenlijk benaderen van leveranciers. Of ze nu regionaal of landelijk gevestigd zijn. Dat is hét voordeel van Inkoopgilde. Met besparingen tot 25%. 

We verplichten u tot niets. Het werkt ook nog eens erg simpel zonder veel administratieve rompslomp. Als u lid bent, dan staat u als zodoende bekend bij de leveranciers. Op het moment dat u inkoopt krijgt u net als normaal de factuur, nu zal er alleen een extra inkoopgilde-korting op staan. Makkelijker kunnen we het niet maken en we garanderen een besparing. ’

Hoeveel hoveniers telt Brabant?

Brabant telt meer dan 1000 hoveniersbedrijven. Dat is in verhouding 15% van het totaal aantal hoveniersbedrijven in Nederland. Daarom is het ook goed om de inkoopcombinatie niet alleen tot Brabant te beperken. Het inkoopcollectief dat voor hoveniers is opgericht werkt landelijk en Brabant behoort tot de regio Zuid. 

inkopen hoveniers heel nederland

Brabant: regio Zuid

De provincie Brabant rekenen wij tot regio Zuid. Onze inkooporganisatie vertegenwoordigd hoveniersbedrijven uit geheel Nederland en vanuit 1 centraal contactpunt zijn wij actief.  Hieronder ziet u een lijst met leveranciers die een vestiging in Zuid Holland hebben.

Contact

Bent u hovenier in Brabant en wilt u uw huidige inkoopprijzen eens vergelijken in verhouding tot de mogelijkheid om uw inkopen daar waar mogelijk via ons te laten lopen? Neem dan gerust contact met ons op. Geheel vrijblijvend en kosteloos.

Neem contact op