Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Drenthe: Inkoopcollectief voor hoveniers

Een inkoopcollectief zie je in bijna iedere branche. Dat geldt voor loodgieters, schilders, agrariërs en ook voor de schoonmaakbranche heb je bijvoorbeeld een specifieke gezamenlijk inkoopcollectief en overal is het succes groot. Het principe is immers net zo eenvoudig als doeltreffend.

Inkoop collectief Drenthe voor hoveniersbedrijven

Als bedrijf heeft u allicht een goede inkoopregeling met uw leverancier. Maar overal geldt; hoe meer je afneemt des te goedkoper het wordt. En dat is niet anders in de wereld van leveranciers aan de groene sector. Wanneer uw hoveniersbedrijf lid wordt van het inkoopcollectief kunt u besparen o.a. op tuinverlichting maar uiteraard ook op alle andere inkoopkosten die u als hovenier maakt. 

Ondersteuning op alle bedrijfsfacetten

Naast besparing van inkoopkosten kan uw bedrijf op alle bedrijfsonderdelen ondersteuning krijgen via onze servicedesk. Een toegevoegde waarde voor uw organisatie. 

Hoeveel hoveniers telt Drenthe?

Drenthe telt ca. 300 hoveniersbedrijven. Dat is in verhouding maar 4% van het totaal aantal hoveniersbedrijven in Nederland. Daarom is het ook goed om de inkoopcombinatie niet alleen tot Drenthe te beperken. Het inkoopcollectief dat voor hoveniers is opgericht werkt landelijk en Drenthe behoort tot de regio Noord. 

inkopen hoveniers heel nederland

Bent u startende ondernemer en wilt u zich vestigen in Drenthe? Dan hebben wij voor u nog extra aantrekkelijke voordelen.

Zie ook: hoveniersbedrijf starten.

Drenthe: regio Noord

De provincie Drenthe rekenen wij tot regio Noord. Onze inkooporganisatie vertegenwoordigt hoveniersbedrijven uit geheel Nederland en vanuit 1 centraal contactpunt in Hoogeveen zijn wij actief. Alle leveranciers van Inkoopgilde kunnen door heel Nederland leveren. Hieronder ziet u een lijst met leveranciers die een vestiging in Drenthe hebben.

Contact

Bent u hovenier in Drenthe en wilt u uw huidige inkoopprijzen eens vergelijken in verhouding tot de mogelijkheid om uw inkopen daar waar mogelijk via ons te laten lopen? Neem dan gerust contact met ons op. Geheel vrijblijvend en kosteloos.

Neem direct contact op