Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Flevoland - Inkoopadvies voor hoveniers

Inkoopadvies voor hoveniersbedrijven in Flevoland biedt financieel voordeel aan hoveniers in de groenbranche. En er is meer voordeel!

Kosten besparen voor hoveniersbedrijven in Flevoland

Doel van Inkoopgilde is namelijk om de krachten van hoveniers te bundelen, om zo gezamenlijk gunstige afspraken te kunnen maken met leveranciers. Kernbegrippen daarbij zijn besparing en kwaliteit. Door de deals die we hebben kunnen maken met landelijke en regionale leveranciers, hebben de leden van Inkoopgilde altijd een leverancier dicht in de buurt.”

Hoeveel hoveniers telt Flevoland?

Flevoland telt ca. 150 hoveniersbedrijven. Dat is in verhouding maar 2% van het totaal aantal hoveniersbedrijven in Nederland. Daarom is het ook goed om de organisatie voor inkoopadvies niet alleen tot Flevoland te beperken. Het inkoopcollectief dat voor hoveniers is opgericht werkt landelijk en Flevoland behoort tot de regio West. 

inkopen hoveniers heel nederland

Flevoland: regio West

De provincie Flevoland rekenen wij tot regio West. Onze inkooporganisatie vertegenwoordigt hoveniersbedrijven uit geheel Nederland en vanuit 1 centraal contactpunt zijn wij actief.  Alle leveranciers van Inkoopgilde kunnen door heel Nederland leveren. Hieronder ziet u een lijst met leveranciers die een vestiging in Flevoland hebben.

Contact

Bent u hovenier in Flevoland en wilt u uw huidige inkoopprijzen eens vergelijken in verhouding tot de mogelijkheid om uw inkopen daar waar mogelijk via ons te laten lopen? Neem dan gerust contact met ons op. Geheel vrijblijvend en kosteloos.

Neem direct contact op