Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Friesland - Inkooporganisatie voor hoveniers

De inkooporganisatie voor hoveniersbedrijven in Friesland biedt interessante kortingen op tal van inkopen waar hoveniers mee te maken hebben. Friesland behoort tot de regio Noord waar Inkoopgilde actief is.  

Inkooporganisatie voor hoveniers in Friesland

Door het aan elkaar koppelen van zelfstandige hoveniers bedingt de inkooporganisatie voor hoveniers een behoorlijke korting bij een groot aantal erkende en kwalitatief goede leveranciers. Dit gebeurt zonder dat wij inbreuk doen op uw autonomiteit als zelfstandig ondernemer. U bent en blijft helemaal vrij in het kiezen van leveranciers en bedrijven waar u zaken mee doet. Via uw inkooporganisatie verwerft u echter kortingen die u zelf niet kan bedingen.

Hoeveel hoveniers telt Friesland?

Friesland telt ca. 300 hoveniersbedrijven. Dat is in verhouding maar 4% van het totaal aantal hoveniersbedrijven in Nederland. Daarom is het ook goed om de inkooporganisatie niet alleen tot Friesland te beperken. De inkooporganisatie die voor hoveniers is opgericht werkt landelijk en Friesland behoort tot de regio Noord. 

inkopen hoveniers heel nederland

Onze servicedesk biedt tal van ondersteuning voor hoveniersbedrijven in Friesland zoals op juridisch of fiscaal terrein maar ook op andere terreinen van organisatorische aard. 

Friesland: regio Noord

De provincie Friesland rekenen wij tot regio Noord. Onze inkooporganisatie vertegenwoordigt hoveniersbedrijven uit geheel Nederland en vanuit 1 centraal contactpunt zijn wij actief. Alle leveranciers van Inkoopgilde kunnen door heel Nederland leveren. Hieronder ziet u een lijst met leveranciers die een vestiging in Friesland hebben.

 

Contact

Bent u hovenier in Friesland en wilt u uw huidige inkoopprijzen eens vergelijken in verhouding tot de mogelijkheid om uw inkopen daar waar mogelijk via ons te laten lopen? Neem dan gerust contact met ons op. Geheel vrijblijvend en kosteloos.

Neem direct contact op