Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Gelderland - Collectieve inkoop voor hoveniers

In Gelderland zijn veel hoveniersbedrijven te vinden. Het aantal hoveniers per duizend inwoners is bijzonder hoog in de provincie Gelderland. Dat is niet zonder reden want hoveniers zijn vooral gevestigd in provincies waar veel mensen wonen. 

Kostenbesparing hoveniersbedrijven in Gelderland

Bij het vak van hovenieren draait het al lang niet meer alleen om de kwaliteit van de tuin. Het gaat ook om marketing (het overtuigend brengen van een goed verhaal), een adequate offerte (eventueel met 3d tekening) en een overzichtelijke en up-to-date website. Maar ook om het juiste tarief kunnen en durven vragen, je werkzaamheden goed inplannen, werken met de juiste materialen (in kwaliteit en prijs) en natuurlijk om voordelig inkopen.

Bij dat inkopen geldt dat je als hovenier samen met collega’s sterk staat ten opzichte van de leverancier. Niet de leverancier bepaalt, maar de klant (lees: de afnemer). Een nieuwe ontwikkeling die je ook steeds meer bij consumenten ziet: van een vaste prijs naar onderhandelen, vervolgens naar veiling waarbij de consument het gevoel heeft dat hij de prijs bepaalt, en uiteindelijk naar community’s, waarbij zaken als energie en zorgverzekering samen worden ingekocht.
Het is nu meer dan ooit de tijd om als klant de krachten te bundelen. De oude machtsverhoudingen raken op een goede manier in beweging, mede dankzij de
automatisering. We weten elkaar als klant makkelijker te vinden en zijn beter geïnformeerd over wat de leverancier vraagt voor zijn product. Alles wordt transparanter en laat zich helder met elkaar vergelijken. Een ontwikkeling die de toekomst zal zijn.

Inkoopgilde anticipeert met haar diensten en producten op die toekomst en is trendsetter in de hoveniersbranche.  

Hoeveel hoveniers telt Gelderland?

Gelderland telt meer dan 1100 hoveniersbedrijven. Dat is in verhouding 16% van het totaal aantal hoveniersbedrijven in Nederland. Toch is het goed om de collectieve inkooporganisatie niet alleen tot Gelderland te beperken. Het inkoopcollectief dat voor hoveniers is opgericht werkt landelijk en Gelderland behoort tot de regio Oost. 

inkopen hoveniers heel nederland

Gelderland: regio Oost

De provincie Gelderland rekenen wij tot regio Oost. Onze inkooporganisatie vertegenwoordigt hoveniersbedrijven uit geheel Nederland en vanuit 1 centraal contactpunt zijn wij actief. Alle leveranciers van Inkoopgilde kunnen door heel Nederland leveren. Hieronder ziet u een lijst met leveranciers die een vestiging in Gelderland hebben.


Contact

Bent u hovenier in Utrecht en wilt u uw huidige inkoopprijzen eens vergelijken in verhouding tot de mogelijkheid om uw inkopen daar waar mogelijk via ons te laten lopen? Neem dan gerust contact met ons op. Geheel vrijblijvend en kosteloos.

Neem direct contact op