Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Groningen - Inkoopcombinatie voor hoveniers

De inkoopcombinatie speciaal voor o.a. hoveniersbedrijven in Groningen opgericht biedt hoveniers forse besparing op inkoopkosten. Maak er direct gebruik van! 

Waarom een inkoopcombinatie voor hoveniers in Groningen?

Doel is om door een gezamenlijke inkoop bij erkende leveranciers u als hovenier een aantrekkelijke korting te kunnen bieden. Daardoor kunt u zich niet alleen in uw vakbekwaamheid onderscheiden, maar ook in de prijsstelling bij het opmaken van een offerte. Juist in een tijd waarin de marges klein zijn en rendementen onder druk staan, telt immers elke euro.

Hoveniers zijn harde werkers. Ze staan vroeg op, maken lange dagen en doen hun werk in de regel met plezier. Door alle aandacht echter op de feitelijke werkzaamheden te richten, schiet een moment van bezinning en heroriëntatie er vaak bij in. Met als excuus ‘geen tijd’ blijven noodzakelijke veranderingen achterwege en worden kansen gemist. Aanpassingen in de bedrijfsvoering waarmee je je als hovenier kunt onderscheiden en die soms in kleine details schuilen. Een representatieve bedrijfswagen, een up to date website, een adequate calculatie. Aanpassingen die het verschil kunnen maken tussen rendement of verlies.

Hoeveel hoveniers telt Groningen?

Groningen telt ca. 200 hoveniersbedrijven. Dat is in verhouding maar 3% van het totaal aantal hoveniersbedrijven in Nederland. Daarom is het ook goed om de inkoopcombinatie niet alleen tot Groningen te beperken. De inkoopcombinatie die voor hoveniers is opgericht werkt landelijk en Groningen behoort tot de regio Noord. 

inkopen hoveniers heel nederland

Groningen: regio Noord

De provincie Groningen rekenen wij tot regio Noord. Onze inkooporganisatie vertegenwoordigt hoveniersbedrijven uit geheel Nederland en vanuit 1 centraal contactpunt zijn wij actief. Alle leveranciers van Inkoopgilde kunnen door heel Nederland leveren. Hieronder ziet u een lijst met leveranciers die een vestiging in Groningen hebben.

Contact

Bent u hovenier in Groningen en wilt u uw huidige inkoopprijzen eens vergelijken in verhouding tot de mogelijkheid om uw inkopen daar waar mogelijk via ons te laten lopen? Neem dan gerust contact met ons op. Geheel vrijblijvend en kosteloos.

Neem direct contact op