Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Limburg - goedkoop inkopen voor hoveniers

Kostenbesparing kan een eerste stap zijn naar meer effectiviteit en rendement. Dat geldt ook voor hoveniers uit Limburg.

Kostenbesparing hoveniersbedrijven Limburg

Hoveniersbedrijven kopen voortdurend producten in voor de tuinaanleg bij hun klanten. De inkoop bestaat uit een breed spectrum: van graszoden, kunstgras, schuttingen, palen, hekwerken tot bemesting, compost, beplanting. Op deze inkoopkosten kan bespaard worden. Maar dat geldt ook voor algemene kosten zoals: verzekeringen, administratie, personeel (indien daar sprake van is), bedrijfswagens. Door u aan te sluiten bij de inkooporganisatie voor hoveniers kunt u goedkoper inkopen als hoveniersbedrijf. 

Hoeveel hoveniers telt Limburg?

Limburg telt ca. 400 hoveniersbedrijven. Dat is in verhouding 6% van het totaal aantal hoveniersbedrijven in Nederland. Daarom is het ook goed om de inkoopcombinatie niet alleen tot Limburg te beperken. Het inkoopcollectief dat voor hoveniers is opgericht werkt landelijk en Limburg behoort tot de regio Zuid. 

inkopen hoveniers heel nederland

Limburg: regio Zuid

De provincie Limburg rekenen wij tot regio Zuid. Onze inkooporganisatie vertegenwoordigt hoveniersbedrijven uit geheel Nederland en vanuit 1 centraal contactpunt zijn wij actief. Alle leveranciers van Inkoopgilde kunnen door heel Nederland leveren. Hieronder ziet u een lijst met leveranciers die een vestiging in Limburg hebben.

Contact

Bent u hovenier in Limburg en wilt u uw huidige inkoopprijzen eens vergelijken in verhouding tot de mogelijkheid om uw inkopen daar waar mogelijk via ons te laten lopen? Neem dan gerust contact met ons op. Geheel vrijblijvend en kosteloos.

Neem direct contact op