Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Noord Holland - Inkoop optimaliseren voor hoveniers

Ieder hoveniersbedrijf heeft zaken binnen de onderneming waar structureel een hoger rendement uit valt te halen

Kostenbesparing hoveniersbedrijven Noord-Holland

Denk bijvoorbeeld aan kosten voor telefonie, energie en verzekeringen. Kosten die het hele jaar bijna ongemerkt doorlopen, totdat de rekeningen binnen komen. Een grondige kostenanalyse toont in vrijwel alle gevallen aan dat er aanzienlijk valt te besparen op dit soort uitgaven. Inkoopgilde biedt haar leden tegen sterk gereduceerde tarieven verschillende diensten aan die u als hovenier vrijwel direct voordelen oplevert. En natuurlijk kan er ook bespaard worden op de aanschaf van alles wat u als hovenier nodig heeft om uw bedrijf optimaal te kunnen runnen.

Inkoopgilde ontleent in eerste instantie haar bestaansrecht aan de gunstige contracten die ze afsluit met leveranciers. Deals waar u als lid de voordelen van plukt en met besparingen die tot 25% kunnen oplopen!

Hoeveel hoveniers telt Noord-Holland?

Noord-Holland telt ca. 900 hoveniersbedrijven. Dat is in verhouding maar 13% van het totaal aantal hoveniersbedrijven in Nederland. Daarom is het ook goed om de inkoopcombinatie niet alleen tot Noord-Holland te beperken. Het inkoopcollectief dat voor hoveniers is opgericht werkt landelijk en Noord-Holland behoort tot de regio West.  Alle leveranciers van Inkoopgilde kunnen door heel Nederland leveren. Hieronder ziet u een lijst met leveranciers die een vestiging in Noord-Holland hebben.

 inkopen hoveniers heel nederland

Noord-Holland: regio West

De provincie Noord-Holland rekenen wij tot regio West. Onze inkooporganisatie vertegenwoordigt hoveniersbedrijven uit geheel Nederland en vanuit 1 centraal contactpunt zijn wij actief. Alle leveranciers van Inkoopgilde kunnen door heel Nederland leveren. Hieronder ziet u een lijst met leveranciers die een vestiging in Noord-Holland hebben.

Contact

Bent u hovenier in Noord-Holland en wilt u uw huidige inkoopprijzen eens vergelijken in verhouding tot de mogelijkheid om uw inkopen daar waar mogelijk via ons te laten lopen? Neem dan gerust contact met ons op. Geheel vrijblijvend en kosteloos.

Neem direct contact op