Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Overijssel - Strategisch inkopen voor hoveniers

Inkoopgilde ontleent haar bestaansrecht aan het ontzorgen van de hovenier of kweker. En ontzorgen dan in de ruimste betekenis van het woord.

Kostenbesparing voor hoveniersbedrijven in Overijssel

Door met tientallen leveranciers een mantelovereenkomst af te sluiten, kunnen we voor onze leden een aanzienlijk voordeel genereren. We selecteren de leveranciers op basis van kwaliteit en prijs, zodat de hovenier niet alleen weet dat hij het beste krijgt, maar ook het voordeligste. Dat is het eerste verdiend!

Met ontzorgen bedoelen we echter ook dat de hovenier zich kan concentreren op z’n eigenlijke corebusiness: hovenieren. Al onze diensten zijn er op gericht dat wij zaken uit handen nemen die hem anders handenvol tijd kosten. 

Hoeveel hoveniers telt Overijssel?

Overijssel telt bijna 500 hoveniersbedrijven. Dat is in verhouding 7% van het totaal aantal hoveniersbedrijven in Nederland. Daarom is het ook goed om de strategische inkooporganisatie niet alleen tot Overijssel te beperken. De strategische inkooporganisatie voor hoveniers is opgericht werkt landelijk en Overijssel behoort tot de regio Oost.

inkopen hoveniers heel nederland

Overijssel: regio Oost

De provincie Overijssel rekenen wij tot regio Oost. Onze inkooporganisatie vertegenwoordigt hoveniersbedrijven uit geheel Nederland en vanuit 1 centraal contactpunt zijn wij actief. Alle leveranciers van Inkoopgilde kunnen door heel Nederland leveren. Hieronder ziet u een lijst met leveranciers die een vestiging in Overijssel hebben.

Contact

Bent u hovenier in Overijssel en wilt u uw huidige inkoopprijzen eens vergelijken in verhouding tot de mogelijkheid om uw inkopen daar waar mogelijk via ons te laten lopen? Neem dan gerust contact met ons op. Geheel vrijblijvend en kosteloos.

Neem direct contact op