Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Utrecht - Gezamenlijke inkoop hoveniers

Utrecht telt veel hoveniersbedrijven. Alle reden voor hoveniers om krachten te bundelen en gezamenlijke inkoop via een eigen organisatie te regelen. De hoveniersbranche heeft zich namelijk zo sterk ontwikkeld dat coördinatie op zijn plek is net als dat gebeurt in andere branches. 

Inkoopkosten besparen hoveniersbedrijven regio Utrecht

Inkoopgilde is de snel groeiende inkooporganisatie voor hoveniers. Doel is om door een gezamenlijke inkoop bij erkende leveranciers de hovenier een aantrekkelijke korting te kunnen bieden. Daardoor kan die zich niet alleen in zijn vakbekwaamheid onderscheiden, maar ook in de prijsstelling bij het opmaken van een offerte. Juist in een tijd waarin de marges klein zijn en rendementen onder druk staan, telt immers elke euro. Op alle terreinen waarin hoveniers actief zijn, heeft Inkoopgilde gunstige afspraken kunnen maken met landelijke en regionale leveranciers. Hierdoor is ze in staat hoveniers producten van topkwaliteit tegen scherpe prijzen aan te bieden. Kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 25%. Daarnaast biedt Inkoopgilde diverse diensten die de hovenier het werken nóg plezieriger maken en zijn rendement verhogen.

Hoeveel hoveniers telt Utrecht?

Utrecht telt meer dan 600 hoveniersbedrijven. Dat is in verhouding 9% van het totaal aantal hoveniersbedrijven in Nederland. Daarom is het ook goed om de gezamenlijke inkoop niet alleen tot Utrecht  te beperken. Het inkoopcollectief dat voor hoveniers is opgericht werkt landelijk en Utrecht behoort tot de regio West. 

inkopen hoveniers heel nederland

Utrecht: regio West

De provincie Utrecht rekenen wij tot regio West. Onze inkooporganisatie vertegenwoordigt hoveniersbedrijven uit geheel Nederland en vanuit 1 centraal contactpunt zijn wij actief. Alle leveranciers van Inkoopgilde kunnen door heel Nederland leveren. Hieronder ziet u een lijst met leveranciers die een vestiging in Utrecht hebben.

Contact

Bent u hovenier in Utrecht en wilt u uw huidige inkoopprijzen eens vergelijken in verhouding tot de mogelijkheid om uw inkopen daar waar mogelijk via ons te laten lopen? Neem dan gerust contact met ons op. Geheel vrijblijvend en kosteloos.

Neem direct contact op