Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Zeeland - inkoopmanagement voor hoveniers

Hoveniersbedrijven in Zeeland kunnen fors besparen wanneer zij zich aansluiten bij de inkoopmanagementorganisatie voor hoveniers.

Kostenbesparing hoveniersbedrijven in Zeeland

Een directe besparing voor hoveniers ligt al in het gebruik van telefoon of energie. Maar ook bij het afsluiten van verzekeringen kunt u fors besparen wanneer u lid bent van Inkoopgilde. Daarnaast zijn er natuurlijk tal van andere kosten waarop u kunt besparen zoals: aanschaf van beplanting, blokhutten, veranda's, materialen of gereedschappen. 

Hoeveel hoveniers telt Zeeland?

Zeeland telt ca. 200 hoveniersbedrijven. Dat is in verhouding maar 3% van het totaal aantal hoveniersbedrijven in Nederland. Daarom is het ook goed om de inkoopcombinatie niet alleen tot Zeeland te beperken. Het inkoopcollectief dat voor hoveniers is opgericht werkt landelijk en Zeeland behoort tot de regio Zuid-West. Alle leveranciers van Inkoopgilde kunnen door heel Nederland leveren. Hieronder ziet u een lijst met leveranciers die een vestiging in Noord-Holland hebben.

inkopen hoveniers heel nederland

Zeeland: regio zuid-west

De provincie Zeeland rekenen wij tot regio Zuid-West. Onze inkooporganisatie vertegenwoordigt hoveniersbedrijven uit geheel Nederland en vanuit 1 centraal contactpunt zijn wij actief.  Alle leveranciers van Inkoopgilde kunnen door heel Nederland leveren. Hieronder ziet u een lijst met leveranciers die een vestiging in Zeeland hebben.

Contact

Bent u hovenier in Zeeland en wilt u uw huidige inkoopprijzen eens vergelijken in verhouding tot de mogelijkheid om uw inkopen daar waar mogelijk via ons te laten lopen? Neem dan gerust contact met ons op. Geheel vrijblijvend en kosteloos.

Neem direct contact op