Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Zuid Holland - Voordelige inkoop voor hoveniers

 Ook hoveniersbedrijven hebben te maken met de toenemende invloed van internet in ons dagelijks leven. Een invloed die vooral een enorme openheid van informatie mogelijk maakt en de wereld tot een dorp transformeert.

Kostenbesparing hoveniersbedrijven in Zuid-Holland

Waar in het verleden de consument zo goed als geen (in)zicht had op wat er bij de producent allemaal gebeurde, daar worden de zaken steeds transparanter. Ben je als producent -bewust of onbewust- naar de idee van de consument verkeerd bezig, dan wordt je daar via de social media direct op afgestraft. Zaken als maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen groeien sterk aan betekenis en er is een duidelijk trend merkbaar van een terug verlangen naar de oorsprong. Temidden van al het hightech geweld waarin we (moeten) leven, is de consument op zoek naar een natuurlijk rustpunt. Naar een bezigheid
waarin hij in contact treedt met de oorsprong, de aarde. Misschien verklaart dat het enorme succes van de miniplantjesactie van Albert Heijn, die met miljoenen over de toonbank zijn gegaan. 

Ook in- en verkoop van producten en diensten is transparanter geworden. Inkoopgilde is opgericht voor hoveniersbedrijven om gezamenlijk diensten en producten af te nemen bij leveranciers. 

Hoeveel hoveniers telt Zuid-Holland?

Zuid-Holland telt ca. 1300 hoveniersbedrijven. Dat is in verhouding 19% van het totaal aantal hoveniersbedrijven in Nederland. Daarom is het ook goed om de inkoopcombinatie niet alleen tot Zuid-Holland te beperken. Het inkoopcollectief dat voor hoveniers is opgericht werkt landelijk en Zuid-Holland behoort tot de regio Zuid-West. 

inkopen hoveniers heel nederland

Zuid-Holland: regio Zuid-West

De provincie Zuid-Holland rekenen wij tot regio Zuid-west. Onze inkooporganisatie vertegenwoordigd hoveniersbedrijven uit geheel Nederland en vanuit 1 centraal contactpunt zijn wij actief. Alle leveranciers van Inkoopgilde kunnen door heel Nederland leveren. Hieronder ziet u een lijst met leveranciers die een vestiging in Zuid Holland hebben.

Contact

Bent u hovenier in Zuid-Holland en wilt u uw huidige inkoopprijzen eens vergelijken in verhouding tot de mogelijkheid om uw inkopen daar waar mogelijk via ons te laten lopen? Neem dan gerust contact met ons op. Geheel vrijblijvend en kosteloos.

Neem direct contact op