Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Personeel

Wat je vaak ziet is dat hoveniersbedrijven die door het leven gaan als ZZP'er in de drukke periode vaak een stagiaire of oproepkracht erbij nemen. Reden hiervan is heel simpel: er moet geld verdiend worden. Naast ZZP'ers wat zijn er hoveniersbedrijven in verschillende grote, ze zijn er met meer dan 10 man personeel, meer dan 20 man personeel maar ook wel met meer dan 50 man personeel. Conclusie die we hieruit trekken kunnen is dat vrijwel elk hoveniersbedrijf met personeel te maken heeft.

Heeft u een hoveniersbedrijf en bent u op zoek naar personeel tegen een goed tarief? Bij Inkoopgilde zijn we er voor de hovenier. En behalve producten die hoveniers nodig hebben, is personeel een belangrijk punt waar we als collectief veel waarde aan hechten. Er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden om personeel in dienst te nemen, zoals middels een stageplaats, deeltijd of voltijd in vaste dienst.

Bij Inkoopgilde proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten op het werkveld van de hovenier. Omdat veel hovenierswerk afhankelijk is van het weer, is een vaste constructie niet altijd mogelijk. Daarom hebben wij een partner die gespecialiseerd is in payrolling. Hierdoor kun je zelf nauwkeurig bepalen wanneer je personeel nodig hebt.

Mijn onderneming groeit: wat moet ik doen?

Met groei in uw onderneming verandert er van alles. Hoe pakt u dit aan? Waar kunt u terecht voor een goed advies? Als hovenier wil je natuurlijk graag dat de zaken floreren. Liefst zodanig dat je bedrijf groeit. Veel hoveniers werken als zzp'er, maar groeien ze dóór dan zullen ze mensen moeten aannemen. En komt er van de ene op de andere dag een heel stuk administratie bij. En allerlei vragen zoals: op welke basis neem ik mensen in dienst?  En hoe pas ik als hovenier de nieuwe Wet Werk en Zekerheid toe? Zijn er zaken die ik anders moet regelen dan dat ik nu doe?

Advies en voordeel voor Inkoopgilde leden

Juist in deze tijd van flexibele arbeidsrelaties is het voor de hovenier belangrijk om op de hoogte te blijven van alle actuele wet- en regelgeving. Inkoopgilde leverancier Payrollingbureau ondersteunt bij alle personeelsvraagstukken waar hoveniers mee te maken krijgen. Wij wijzen de hovenier de weg, naar behoefte eenmalig, projectmatig of bij tijdelijke ondersteuning. Zo kunnen we de hovenier onder andere van advies dienen bij werving & selectie, ontslag, personeelsbeleid en bij zaken als opleiding en training. Alles afgestemd op de individuele groenondernemer, omdat geen bedrijf hetzelfde is."

Naast advies en kennis heeft Inkoopgilde een interessante prijsafspraak afgesproken met Payrollbureau. Benieuwd hierna? Vraag ons gerust. Bent u nog geen lid, maar wilt u wel profiteren? Word lid.  

Artikelen die u misschien leuk vindt...

Nieuwe werknemers

personeel hovenier

Lees meer: waar en hoe vind ik goede werknemers?

Personeelsbeleid

personeelsbeleid

Lees meer: personeelsbeleid voor hoveniersbedrijven

inkoopgilde

Payrollbureau: leverancier Inkoopgilde

Als lid van Inkoopgilde kunt u flink geld besparen op uw payroll kosten. De gemiddelde besparing van Inkoopgilde-leden op payrolling via Payrollbureau is 10%. Benieuwd wat Payrollbureau voor u kan betekenen of wilt u een kostenberekening op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Personeel voor hoveniersbedrijven in:

 • Groningen
 • Friesland
 • Drenthe
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Flevoland
 • Utrecht
 • Zuid-Holland
 • Noord-Brabant
 • Zeeland
 • Limburg
 • Gelderland

Besparen op personeelskosten

De gemiddelde besparing van leden op personeelskosten is: 15%

Meer besparingskansen

Chatbericht

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een chatbericht bericht. Zie rechtsonder in uw beeldscherm.

Facebook messenger

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een bericht via Facebook Messenger!