Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

John Deere Tango E5-Serie II

De 'tuinman' heeft de vorm van de robotmaaier Tango E5-Serie II van John Deere. Met een combinatie van sterke techniek en innovatieve functies en technologie, is het de ideale grasmaaier voor elk gazon.

Betrouwbare maairobot

"Ik wil iedere hovenier aanraden een dergelijke maairobot aan hun klanten aan te bieden", zegt Niek Buursen van Jan de Winkel in Goor. "Om te beginnen lever je de klant iets goeds. Het is een betrouwbare maairobot, eenvoudig te bedienen en programmeren, en voorzien van variabele maaihoogte en een diefstalbeveiliging met pincode. De machine heeft een sterke Li-ionbatterij waardoor de robot niet vaak opgeladen hoeft te worden. Is hij daar wel aan toe, dan vindt hij zijn weg zelf naar het oplaadstation. De robuuste dubbelwandige behuizing beschermt de vitale delen van de robot, waardoor hij weerbesteding is. En de sterke tractie zorgt er voor dat hellingen tot 36 graden geen probleem zijn. Ten slotte is het een heel stille maaier, is de maaisnede nauwelijks te zien en laat hij geen afgesneden gras achter dat opgeruimd moet worden."

Extra werk door romotmaaier

Maar er is nóg een reden waarom iedere hovenier een Tango-maairobot kan adviseren aan de klant. "Er is altijd sprake van een win-win situatie. De klant heeft een fijne en betrouwbare maaier, de hovenier haalt extra's binnen. Extra's in de vorm van een marge op de verkoop van de maaier. Maar ook extra werk. Voor de begrenzing van de maairobot is immers een complete infrastructuur van bedrading nodig, die de in de tuin aangelegd moet worden door de hovenier. Wil de klant iets aangepast hebben in de tuin, dan moet de bedrading daar ook op aangepast worden. Daarnaast vragen zowel bedrading als robotmaaier onderhoud." 

Want hoewel het speciale Tango-mes zodanig ontworpen is dat hij zeker een jaar scherp blijft, moet de maairobot jaarlijks naar de dealer om nagekeken te worden. "Als je een apparaat - dus ook een maairobot - goed wilt hebben en houden is jaarlijks onderhoud nodig. Bij Jan de Winkel hebben we alles in huis om dat onderhoud uit te voeren. Verder geven we advies en leveren we onderdelen en accessoires zoals een extra oplaadstation, extra begrenzingsdraad en een tractiekit voor nog betere prestatie in tuinen met meer hellingen." 

Verwante informatie 

STIHL

Lees meer: STIHL accuheggenschaar

Onderhoud

Lees meer: onderhoud tuin- en parkmachines

Huren, kopen of leasen?

Lees meer: tuin en parkmachines: huren kopen of leasen?

inkoopgilde

Waar kan ik tuin en parkmachines kopen als hovenier?

Er zijn diverse leveranciers bij Inkoopgilde aangesloten die u van tuin en parkmachines kunnen voorzien.

Tuin en parkmachines kopen als professional in:

 • Groningen 
 • Friesland
 • Drenthe
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Flevoland
 • Utrecht
 • Zuid-Holland
 • Noord-Brabant
 • Zeeland
 • Limburg
 • Gelderland

Besparen op tuin en parkmachines

De gemiddelde besparing van leden op tuin en parkmachines is: 10%

Chatbericht

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een chatbericht, dit kan door rechtsonder te klikken!

Facebook messenger

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een bericht via Facebook Messenger!