Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Grondverzet & tuin en parkmachines leasen

Elke hovenier krijgt er in meer of mindere mate mee te maken: er komen plotseling veel extra opdrachten, of je neemt een lange-termijn klus aan. Beide vragen vaak om meer materieel dan waarover een hovenier zelf beschikt. Je kunt dan besluiten zelf materieel te kopen, maar leasen is vaak een stuk voordeliger.

Grondverzet & tuin en parkmachines leasen 

In de hoveniers branche zijn de voordelen van leasen echter nog vrij onbekend. Leasen betekent onder andere meer flexibiliteit, minder kosten en altijd de zekerheid dat je vooruit kunt met je werkzaamheden. En zeker als je bij Boels Rental least. De verhuur specialist heeft voor hoveniers namelijk dé full-service huuroplossing in huis: Boels Shortlease.

leasen tuin en parkmachines

Huren goedkoper dan kopen

Boels Rental is een gerenommeerd internationaal verhuurbedrijf op het gebied van machines en gereedschappen. De onderneming heeft ruim 390 vestigingen in elf Europese landen en meer dan 3.250 medewerkers in dienst.

Vanuit een veertigjarige ervaring weet Boels Rental als geen ander dat huren voordeliger is dan kopen. Op de eerste plaats vanwege de hoge mate van flexibiliteit: de huurder maakt gebruik van het materieel op het moment en voor de periode dat hij het nodig heeft. Huren is bovendien duurzamer. Het gemeenschappelijk gebruik van verhuur producten leidt tot een efficiënter gebruik van grondstoffen en levert daarmee een bijdrage aan een verduurzaming van de maatschappij.

Ook de hovenier die materieel nodig heeft voor een langere periode -bijvoorbeeld een jaar- is nog steeds voordeliger uit met leasen. Professioneel materieel is namelijk duur in aanschaf. Bovendien wordt nog weleens onderschat hoeveel extra tijd, geld en energie het koopproduct uiteindelijk kost. Denk bijvoorbeeld aan regelmatig onderhoud en eventuele reparaties. Wie niet de specifieke kennis in huis heeft om die werkzaamheden zelf uit te voeren moet een externe specialist raadplegen, kiezen voor bijscholing of zelf een expert aannemen. Allemaal opties die extra geld kosten.

Door het materieel te leasen bij Boels Rental, bespaart de hovenier zich al die kopzorgen en heeft hij de zekerheid dat hij altijd vooruit kan met zijn werk en zich volledig kan richten op zijn eigenlijke werkzaamheden.

Boels Short Lease

Met Boels Shortlease biedt Boels voor de hovenier de ideale full-service huuroplossing. Een overeenkomst voor een periode van één, twee of drie jaar met duidelijke afspraken en competitieve prijzen, waarbij Boels voor de overeengekomen tijd één of meerdere machines ter beschikking stelt. Daarbij draagt het bedrijf alle verantwoording voor de investeringen, verzekeringen, inkoopkosten, reparaties en onderhoud.

Dat heeft een groot aantal voordelen, zoals het op maat huren voor een vast bedrag, werken met A-merken -dus gegarandeerde kwaliteit en de hoogste veiligheidsstandaard-, en een all-in pakket. Dat laatste bestaat uit verzekeringen, reparaties en onderhoud. Mocht iets tijdelijk niet beschikbaar zijn in verband met bijvoorbeeld onderhoud, dat staat er een vervangend apparaat klaar. Tot slot bestaat de mogelijkheid het materieel voor de duur van de huurperiode in de kleuren van de eigen onderneming te krijgen.

Bij Boels vindt de hovenier alles voor zijn project. Op zoek naar een graafmachine, een boomstronkhakselaar of een hoogwerker voor snoeiwerkzaamheden? Tijdelijk speciaal materieel of extra capaciteit nodig? Met Boels Rental is de hovenier altijd flexibel. Bovendien levert Boels al zijn machines en gereedschappen inclusief topservice en professionele ondersteuning.

Waar kan ik voordelig leasen als hovenier?

Er zijn diverse leveranciers bij Inkoopgilde aangesloten waarbij u voordelig leasen kunt:

Leasen als professional:

 • Groningen
 • Friesland
 • Drenthe
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Flevoland
 • Utrecht
 • Zuid-Holland
 • Noord-Brabant
 • Zeeland
 • Limburg
 • Gelderland


Besparen op leasekosten

De gemiddelde besparing van leden op leasekosten zijn: 10%

Verwante informatie