Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Onkruidbeheer machines huren

Boels is altijd op zoek naar nieuwe oplossingen, dat is onze passie. Logistieke vraagstukken, maar ook (milieu)technische vraagstukken vragen altijd om vernieuwing en verbetering. Dat geldt ook voor het beheer van onkruid, wat zoals het gezegde vertelt, nooit vergaat. 

Hoe kan ik onkruid goed beheren?

Voorop staat dat onkruid een permanente uitdaging blijft. Het vergaat namelijk echt niet, het komt altijd terug. En natuurlijk op de plaatsen waar je het liever niet hebt. In plaats van te klagen is het beter een manier te vinden hoe je ermee om kunt gaan.

Bij Boels vinden we het belangrijk dat er een keuze is in de manier van onkruidbeheer. Voor de kleine hovenier en de grote hovenier. Maar ook voor diegene de duurzaamheid hoog in het vaandel heeft of de hovenier die graag grondig te werk gaat. Er zijn meerdere opties, welke hier uiteen worden gezet aan de hand van de keuze in materialen.

Onkruidbrander huren

onkruidbrander huren

Lees meer: onkruidbrander huren

Mobiele onkruidbrander huren

mobiele onkruidbrander

Lees meer: mobiele onkruidbrander huren

Onkruidborstel

onkruidborstel huren

Lees meer: onkruidborstel huren 

 

Onkruidbranders huren

Het branden van onkruid is op het eerste gezicht erg onvriendelijk. Natuurlijke elementen letterlijk verbranden klinkt als een aanslag op het milieu. Maar niets is minder waar. Het verbranden van het onkruid met een grote gasbrander, vanaf 11 kg, is weliswaar een effectieve manier van werken. Maar een aantal millimeter onder de grond is er slechts een kleine temperatuurstijging voor de wortels van het onkruid, dus zonder schadelijke gevolgen voor het milieu.

Een onkruidbrander kan in drie formaten worden geleverd door Boels. De mobiele variant inclusief trolley is een veelgebruikte optie. Maar daarnaast zijn er ook mobiele onkruidbranders voor de grotere klussen. Deze branders staan op een karretje en zijn behoorlijk wendbaar. De grootste variant heeft twee extra vaten butaangas bij zich. Hiermee kan zelfs de hele dag worden gebrand zonder tussentijds te hoeven tanken.

Onkruidborstels huren

Onkruidborstels kunnen worden opgedeeld in twee varianten. Namelijk een borstel op 230V en een borstel met benzinemotor.

Het borstelen van onkruid op 230V kan wat simpel overkomen, maar is natuurlijk vanuit een aantal oogpunten zeer effectief. Denk bijvoorbeeld aan het milieu, hier komen immers geen reinigingsmiddelen of andere chemische stoffen aan te pas. Bovendien verwijdert de borstel met ronddraaiende kop zowel mos als gras en onkruid op ongewenste plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan terrassen, stoepen of andere paden.

De borstel met benzinemotor is voor het grovere werk goed geschikt. Uitgestrekte terreinen en bestratingen kunnen hiermee goed schoon worden geborsteld. De duwboom die erop bevestigd zit, is verstelbaar in hoogte zodat het voortbewegen minimale inspanning vraagt.  

Verwante informatie 

STIHL

Lees meer: STIHL accuheggenschaar

Onderhoud

Lees meer: onderhoud tuin- en parkmachines

Huren, kopen of leasen?

Lees meer: tuin en parkmachines: huren kopen of leasen?

inkoopgilde

Als Inkoopgilde lid kunt u voordelig onkruidbeheer machines huren bij Boels verhuur.  

Tuin-en parkmachines huren:

 • Groningen
 • Friesland
 • Drenthe
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Flevoland
 • Utrecht
 • Zuid-Holland
 • Noord-Brabant
 • Zeeland
 • Limburg
 • Gelderland

Besparen op onkruidbeheer tuin- en parkmachines

De gemiddelde besparing van leden op verhuur is: 15%

Chatbericht

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een chat bericht. Zie rechtsonder.

Facebook messenger

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een bericht via Facebook Messenger!