Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Trending: aluminium pergola

Aluminium pergola's zijn de nieuwe trend. Door de veelzijdigheid in afmeting, ontwerp en kleur is het een echt pronkstuk voor de tuin. Opvallende of juist meer klassiek en ingetogen: een pergola van Aluminiumpergola.nl is duurzaam en onderhoudsarm. En vooral: eenvoudig te monteren.

Voordelen van aluminium pergola's 

"Aluminium pergola's hebben veel voordelen", begint Tjerk Mulder,  "Ze hebben bijvoorbeeld een super strakke uitstraling. Omdat het systeem een blinde montage heeft - alles wordt van bovenaf vast geschroefd - zie je nergens een hinderlijk uitstekend schroefje dat de lijn van het frame verstoort."

"Aluminium is solide en blijft recht", vervolgt Mulder. "In tegenstelling tot een houten pergola, die in de loop van de jaren aan kracht kan verliezen door het krimpen, kromtrekken en uitzetten van het materiaal, hoef je bij een aluminium frame niet bang te zijn dat deze aan stevigheid - en dus betrouwbaarheid - inboet. Daarnaast is aluminium dusdanig stevig, dat je voor een overspanning tot een afstand van wel zes meter kunt komen, zonder daar een extra staander voor nodig te hebben. En binnenkort kunnen we ook een lengte van acht meter leveren. Oók zonder middenstaander!"

pergola van aluminium


Monteren van een aluminium pergola

Voor wat betreft de montage heeft een aluminium pergola veel voordelen voor de hovenier. "Aluminium is licht in gewicht - geen vermoeide rug aan het einde van de dag -, en het frame wordt prefab aangeleverd. De hovenier geeft de maten en wensen door, wij maken alles op maat in de fabriek in Barneveld. De koppelstukken - van eigen ontwerp - zijn al gemonteerd aan de liggers, de gaten zitten al in de staanders. Het enige dat de hovenier hoeft te doen is alle elementen goed in elkaar schuiven en een paar moertjes aan te draaien. Verder wordt er voor de montage een duidelijke handleiding geleverd. We maken het de hovenier graag zo eenvoudig mogelijk."

Bij de staanders worden hoeklijnen meegeleverd. "We zijn voortdurend bezig te innoveren en mee te denken met de hovenier. Deze hoeklijnen zorgen er voor dat staanders eenvoudig gefixeerd kunnen worden op een tegel of betonpoer. De hovenier kan ook kiezen voor een langere staander, zodat deze in de grond bevestigd kan worden met bijvoorbeeld beton eromheen.

Aluminium pergola's in alle vormen, maten en kleuren. 

Aluminium is onderhoudsarm en kan in diverse kleuren en coatings geleverd worden. Van een knal-kleur tot een hout-look, een pergola past in elke tuin. "Het is een volwaardig designproduct. Wij kunnen een aluminium pergola in praktisch alle vormen en maten maken. En gecompleteerd met een doek van ons zusterbedrijf LuxxOut is het een aanwinst voor de tuin. Niet alleen in uitstraling, maar ook in functionaliteit en comfort." 

Aluminium pergola inkopen

Bij Inkoopgilde zien we dat aluminium steeds vaker wordt gebruikt om constructies in de tuin te maken. Zeker bij hoveniers die onderhoudsvrije tuinen aanleggen, omdat aluminium weinig aandacht vergt. Het is gemakkelijk te onderhouden en kent weinig tot geen verval ten opzichte van de alternatieven. We adviseren en ondersteunen graag bij de installatie van de aluminium pergola bij uw klus.

Bent u hovenier en bent u opzoek naar een dealer met aluminium pergola's? Inkoopgilde heeft het merk AP aan zijn assortiment toegevoegd. Benieuwd naar mogelijkheden, prijzen, of opzoek naar brochures en inspiratie? Vraag naar de mogelijkheden.  

Artikelen die u misschien leuk vindt...

Mogelijkheden AP

aluminium pergola

Lees meer: mogelijkheden aluminium pergola's

Inkoopkosten

Lees meer: besparen op inkoopkosten

 

inkoopgilde

Waar kan ik aluminium pergola's inkopen als hovenier?

U kunt als hovenier aluminium pergola's in onze webshop bestellen. Bestellen kan door te bellen, te mailen of door gebruik van onze webshop.


Pergola's kopen als professional in:

 • Groningen
 • Friesland
 • Drenthe
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Flevoland
 • Utrecht
 • Zuid-Holland
 • Noord-Brabant
 • Zeeland
 • Limburg
 • Gelderland


Besparen op aluminium overkappingen

Inkoopgilde leden ontvangen 5% extra korting (boven op de hoveniers korting). Wilt u net als leden van Inkoopgilde profiteren van 5% extra korting op pergola's? Word lid. 

 

Meer besparingskansen

Chatbericht

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een chat bericht. Zie rechtsonder.
 

Facebook messenger

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een bericht via Facebook Messenger!