Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Oprolbare windschermen van LuxxOut

Om nog wat langer van het buitenleven te kunnen genieten hebben veel mensen een (half open) overkapping, een serre of een tuinkamer. Veel van deze ruimtes zijn voor een deel open, en het interieur staat bloot aan de buitenlucht. In de zomer is dat aangenaam, bij kouder weer is het minder comfortabel.

Een windscherm als alternatief voor een glazen schuifwand 

"Veel mensen kiezen daarom voor een glazen schuifwand", zegt Christiaan Morren, Sales Manager. "Maar een windscherm is ook een uitstekende oplossing. Achter een glazen schuifwand heb je toch al snel het gevoel dat je binnen zit, terwijl het idee achter een tuinkamer of serre nu juist het buitengevoel geeft. LuxxOut heeft diverse windschermen die uitstekend dienst kunnen doen als afsluiting van een 'binnen-buiten ruimte'. Het houdt de wind goed tegen, maar laat wel frisse lucht door. En heel belangrijk voor het buitengevoel: ook geur en geluid komen binnen. Je blijft dus het ritselen van de blaadjes horen en het kwetteren van de vogeltjes en je ruikt het natte gras na een regenbui."

Bovendien houdt een windscherm de warmte binnen. "Veel mensen hebben een kacheltje in een binnen-buiten ruimte staan. Het windscherm houdt de warmte binnen. Dat voel je onmiddellijk als iemand de ruimte verlaat en het scherm open- en dichtgaat. Er komt even een koele bries naar binnen, waarna de behaaglijkheid direct terugkeert."

Een veel gehoord commentaar: 'Met een windscherm gaat het uitzicht verloren.' "Dat hoeft helemaal niet. Bij LuxxOut heb je keuze uit diverse soorten doek. Wie kiest voor een transparant windscherm, houdt gewoon het zicht op buiten. Wie meer privacy wil kiest voor een semi-transparant of zichtwerend doek, waarmee je beschut zit tegen eventuele nieuwsgierige ogen."

windscherm


Eenvoudig een windscherm monteren 

De montage van een LuxxOut windscherm is eenvoudig. "De hovenier hoeft alleen de maten en wensen door te geven. Wij maken de constructie op maat in onze fabriek in Barneveld, leveren de bevestigingsmaterialen en een handleiding en de hovenier kan aan de slag."

Windschermen van LuxxOut zijn verkrijgbaar in twee soorten: een windscherm dat je zijwaarts uittrekt (de horizontale Inova), of een die van boven naar beneden wordt uitgeschoven (de verticale Vita of Vento). "Dat kan met een bevestiging aan de muur, of met door ons geleverde masten en ankers, als een muur ontbreekt of je het scherm op een andere plek in de tuin wilt hebben. Het doek heeft bij windscherm Inova een maximum uitrollengte van 4,5 meter, maar daar binnen is vrijwel alles mogelijk." Ook in de hoogte worden de windschermen op maat geproduceerd.

Schermen van LuxxOut inkopen

Bent u hovenier en bent u opzoek naar een dealer met oprolbare windschermen van LuxxOut? Inkoopgilde heeft het merk LuxxOut aan zijn assortiment toegevoegd. Benieuwd naar mogelijkheden, prijzen, of opzoek naar brochures en inspiratie? Vraag naar de mogelijkheden.  Wilt u profiteren van het aantrekkelijke Inkoopgilde voordeel? Word lid. 

Artikelen die u misschien leuk vindt...

Wind- en zonneschermen

wind en zonneschermen

Lees meer: verschillende soorten wind- en zonneschermen

Besparen op inkoopkosten

besparen op inkoopkosten

Lees meer: waar kan ik als hovenier op besparen?

Tuinverlichting

tuinverlichting

Lees meer: 12 volt tuinverlichting

inkoopgilde

Als Inkoopgilde lid kunt u voordelig wind- en zonneschermen van LuxxOut inkopen bij Inkoopgilde. Mocht u direct willen bestellen? Dan kunt u op allerlei manieren uw bestelling doorgeven aan Inkoopgilde.

Wind- en zonneschermen kopen als professional in:

 • Groningen
 • Friesland
 • Drenthe
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Flevoland
 • Utrecht
 • Zuid-Holland
 • Noord-Brabant
 • Zeeland
 • Limburg
 • Gelderland

Besparen op wind en zonneschermen

De gemiddelde extra besparing van leden op wind- en zonneschermen is: 5%

Chatbericht

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een chat bericht. Zie rechtsonder.

Facebook messenger

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een bericht via Facebook Messenger!