Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

AOV check

Veel hoveniers vinden een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) geldverspilling, een noodzakelijk kwaad. Maar het risico dat u al voor uw pensioen te maken krijgt met fysieke problemen door het zware werk is zeer reëel. Zodanig dat de helft van de hoveniers rond hun 62e in de uitkering gaat. Voor veel verzekeraars is dit een te grote kostenpost, en dus een probleem voor de hovenier die wil kunnen terugvallen op een financieel vangnet. Wat is voor u de beste oplossing?

‘Juist nu al nadenken over laatste arbeidsjaren’

Matthijs de Jong, risico adviseur bij AON en specialist in de groensector, probeert hoveniers bewust te maken van het belang van een goede voorbereiding. ‘Ik maak vaak mee dat hoveniers nog niet hebben nagedacht hoe ze een terugval in inkomen door ziekte en arbeidsongeschiktheid willen opvangen. En ook over de laatste arbeidsjaren wordt niet veel nagedacht. Terwijl u met een goed plan meer zekerheid heeft over de jaren voor uw pensioen. Heeft u bijvoorbeeld een financiële buffer voor als het misgaat? Of verkoopt u uw bedrijf? Ook het op tijd afsluiten van een AOV is een optie’. 

hovenier verzekerd


AOV verzekering: welke keuze moet ik maken?

Matthijs: “Veel mensen maken geen keuze over arbeidsongeschiktheid, omdat ze denken dat een verzekering onbetaalbaar is of omdat ze niet weten waar ze moeten beginnen. De AOV-check biedt dan uitkomst. Afhankelijk van uw situatie bepalen we samen in een vrijblijvend adviesgesprek welke manier van het opbouwen van een financiële buffer het beste bij u past. Of u nu al een AOV heeft of niet, de AOV-check biedt inzicht.”

Ik heb geen AOV verzekering: welke risico's loop ik?

Heeft u geen verzekering? Dan nemen we graag met u door welke financiële risico’s u loopt. We maken samen met u de afweging of voor u een verzekering nodig en mogelijk is. Als dat niet het geval is, welke andere mogelijkheden zijn er om voorbereid te zijn op ziekte of arbeidsongeschiktheid. En wilt u een AOV afsluiten? Dan regelen wij dat voor u. Wij kijken dan niet alleen naar de prijs, maar ook naar de kwaliteit van een AOV. Onze adviseurs weten welke verzekeraars er ook écht voor u als hovenier zijn. Wanneer het er op aan komt, wilt u op uw verzekering kunnen rekenen. 

AOV verzekering laten controleren

Als u al een polis heeft, dan wilt u graag weten of u goed verzekerd bent en niet te veel betaalt. Daarvoor controleren we eerst of u niet te veel heeft verzekerd en of u de juiste risico’s op een goede manier heeft verzekerd. Uiteraard kijken we ook of u bij een andere verzekeraar goedkoper uit bent. Onze adviseurs kunnen in overleg met u beoordelen of uw AOV de zekerheid biedt voor de risico’s die voor u belangrijk zijn.

AOV laten checken

Een afspraak voor een AOV-check is zo gemaakt. U hoeft er namelijk niet voor te reizen. U deelt uw verzekeringsgegevens online en bespreekt uw situatie telefonisch met een adviseur. U en de adviseur kijken dus online naar dezelfde informatie. Als u wilt kan de adviseur ook met een webcam met u overleggen.

Wat kost de AOV-check?

aov check

Door onze efficiënte aanpak betaalt u een scherpe prijs: € 395 voor een persoonlijk advies op maat. Een globale indicatieve premie kunnen we u kosteloos afgeven.

Hoe regelt u het?

aov check

Wilt u een AOV-check laten uitvoeren of heeft u vragen? Neem dan contact op met een van onze AOV-specialisten. Loopt uw AOV via een andere adviseur? Ook dan kunt u door ons vrijblijvend een AOV-check laten doen.

Contact met een AOV-specialist

neem contact op

Bent u geinteresseerd en wilt u graag over in actie? Neem contact op met AON verzekeringen. 

AOV afsluiten is maatwerk

Om een AOV goed te kunnen adviseren worden er klantprofielen opgevraagd bij de klant om deze in te vullen en aan de hand daarvan samen met andere documenten, zoals kopie aangifte, jaarrekeningen wordt het advies gemaakt. Iedere situatie verschilt. Om er zeker van te zijn dat je als hovenier goed verzekerd bent, kun je met Aon contact opnemen. Samen met Inkoopgilde hebben zij een apart label opgericht dat volledig is gericht op hovenierswerk, waardoor je als hovenier goed verzekerd bent. Kan bovenstaande situatie u ook overkomen? En hoe heeft u dat dan geregeld? Bij AON (partner Inkoopgilde) helpen ze u graag verder. 

Let op: adviezen en bemiddelingen worden verzorgd door AON.

Profiteren van aantrekkelijke voorwaarden?

Heeft u een hoveniersbedrijf en wilt u profiteren van aantrekkelijke Inkoopgilde voorwaarden? Word lid. 

Artikelen die u misschien leuk vindt... 

Brandschade

brand, schade, verzekering

Lees meer: ben ik verzekerd tegen brandschade?

AOV check

aov verzekering hoveniers

Lees meer: AOV check

Aansprakelijkheidsverzekering

aansprakelijkheidsverzekering

Lees meer: aansprakelijkheidsverzekering

inkoopgilde

Verzekeringen voor hoveniers

Bij Inkoopgilde is AON aangesloten partner die u van verzekeringen kan voorzien. Benieuwd naar de mogelijkheiden en voorwaarden? Neem contact op met AON verzekeringen.


Verzekeringen in:

 • Groningen
 • Friesland
 • Drenthe
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Flevoland
 • Utrecht
 • Zuid-Holland
 • Noord-Brabant
 • Zeeland
 • Limburg
 • Gelderland


Besparen op verzekeringen

Ge gemiddelde besparing van leden op verzekeringen is: 20%

 


   

contact-inkoopgilde

Chatbericht

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een chat bericht. Zie rechtsonder.
 

Facebook messenger

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een bericht via Facebook Messenger!