Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Boels training

Net als u hechten wij bij Inkoopgilde grote waarde aan veilig en juist gebruik van machines. In samenwerking met Boels training organiseert Inkoopgilde de training “Veilig werken met de hoogwerker – basis. Schrijf u in voor onze eerste open inschrijving “Veilig werken met de hoogwerker – basis” Na de training weet men hoe een machine veilig en verantwoord gebruikt wordt en hoe u de risico’s tijdens uw werkzaamheden tot een minimum beperkt. U ontvangt een certificaat en pasje waarmee u aan kan tonen dat u adequaat ben opgeleid om een schaar en knikhoogwerker te kunnen bedienen. Inschrijfdatum 24-02-2020 (stuur je zo een definitief voorstel na overleg met binnendienst) Locatie Noordscheschut Tijdsduur 08:00 – 16:00 Geldigheid certificaat 5 jaar Investering € 246,50 incl. certificaat, pasje en lunch. Je vroeg mij Daarnaast zou jij mij de informatie kunnen sturen voor deze training (prijzen, aanmeldgegevens wat we nodig zijn etc.) Van de deelnemers ontvangen we graag de volgende (deelnemers) gegevens per training: - voornaam - achternaam - voorletter(s) - geboortedatum + plaats - e-mail adres (uitnodiging training, certificaat, link eind evaluatie) - referentienummer, indien deze op de factuur dient te staan Deelnemende klanten kunnen rechtstreeks contact opnemen met Boels Training op nummer 046-7506142 en vermelden naar de open inschrijving Inkoopgilde of onder dezelfde vermelding mailen naar training@boels.nl

Op vrijdag 4 oktober aanstaande organiseert De Tuinen van Appeltern in samenwerking met Inkoopgilde weer het inspiratie event Meet & Greet voor Tuin & Park. Aangemoedigd door het succes van de twee voorgaande edities houden we dit jaar niet alleen vast aan de informele 1-op-1 presentaties in het entreegebouw, maar voegen we er pop-up demo’s en educatieve uitleg sessies over actuele onderwerpen aan toe.

 

meet and greet 

Foto impressie editie 2018

Een leuk, leerzaam en inspirerend dagje Appeltern

Iedereen is het hele jaar welkom in De Tuinen van Appeltern, maar slechts één keer per jaar is alle aandacht in het park gericht op de eigen achterban; hoveniers, ontwerpers en opleiders in het groen. 

Wat enkele jaren geleden begon als een feestelijke afsluiting van een najaarsbijeenkomst is uitgegroeid tot een spraakmakende tuinmanifestatie. “Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent” is een uitspraak die iedereen wel kent. De Meet & Greet is daar helemaal voor gemaakt. Je leert leveranciers en hun producten kennen. Je neemt kennis van de nieuwste methodieken en ontmoet vakgenoten in hun beste doen. Neem daarbij het totale inspiratiepark met de laatste trends op het gebied van inrichting, planten en constructies en je bent weer helemaal bij. 

 

Gratis toegang na aanmelding

De Meet & Greet voor Tuin & Park is op vrijdagmiddag 4 oktober aanstaande van 12.00 tot 17.00 uur. Het park is al toegankelijk vanaf 10 uur ’s morgens, maar de bedrijfspresentaties beginnen om 12.00 uur. Hoveniers, ontwerpers en opleiders in het groen zijn van harte welkom. De toegang is gratis als je jezelf vooraf aanmeldt. Het is uiteraard toegestaan met partners en medewerkers te komen. 

 

Kwaliteit boven kwantiteit

Meet & Greet voor Tuin & Park is niet vergelijkbaar met andere events en vakbeurzen. Het is ons te doen om kwalitatieve ontmoetingen, 1-op-1 contacten en gezamenlijke deling van passie voor het groenvak. Vorig jaar waren ruim 50 producenten en dienstverleners te gast. Dat worden er dit jaar wel wat meer, maar de inmiddels vertrouwde gemoedelijkheid en ontspannen sfeer zullen te allen tijde de boventoon voeren. 

Als je alles wilt weten over het programma en de aanbieders; Klik dan hier .

 

 

Algemene informatie

 • Locatie: 
  De Tuinen van Appeltern, Walstraat 2 A te Appeltern. -> Bovenverdieping 'Onze entree';

 • Entree: 
  Uitsluitend voor hoveniers en ontwerpers;

 • Toegang: 
  Gratis aanmelding via exposanten of hoveniers/ontwerpers; 

 • Aanbieders: 
  Extra informatie opvragen kan door te mailen naar Marjolein Zondag; activiteiten@appeltern.nl

 • Aanvang: 
  Vanaf 10.00 uur is het park geopend, vanaf 12.00 uur Meet & Greet;

 • Catering: 
  Op Meet & Greet vloer inbegrepen;

 • Deelnemersveld: 
  Vanaf 1 september compleet zichtbaar op deze pagina;

 • Verwacht aantal hoveniersbedrijven en ontwerpbureau’s: 
  75.

 

 

samenwerking

 

Aanmelden