Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Earthway

Earthwaytools is importeur van hoogwaardig en professioneel tuingereedschap van het Amerikaanse merk Earthway in Nederland en België. We zijn vooral gespecialiseerd in de strooiwagens van dit merk. Met onze strooiwagens kunt u als professional vele kanten op: van het verspreiden van zand, kalk, (gras)zaden en meststoffen tot aan het gebruik in de winter als wegenzout.

Over Earthway

In 1965 bracht het Amerikaanse familiebedrijf Earthway Product Inc. gras- en tuinproducten op de markt en is vandaag de dag marktleider op het gebied van strooiers en zaaimachines. Alle producten van Earthway worden in het wereldhoofdkantoor in Bristol, Indiana geproduceerd.

De EarthWay® EV-N-SPRED® wordt op dit moment gezien als de meest innovatieve strooier voor gebruik door zowel professionals als huiseigenaren. De Ev-N-Spred strooiers zijn voorzien van een 3-gatensysteem, wat zorgt voor een gelijkmatig en evenwichtig strooibeeld van alle soorten korrelige materialen als (gras)zaad, zand en kalk, inclusief kunstmest en het strooien van zout (voor gladheidbestrijding).

Onze producten

Earthwaytools levert een uitgebreid assortiment strooiers en tuingereedschappen. Onze producten bestaan onder andere uit:

• Handstrooiers

• Strooiwagens

• Zaaimachines

• Multiplanters

Earthway strooiers

Het assortiment Earthway strooiers bestaat uit met de hand geduwde en getrokken strooiers, met daarnaast de elektrisch aangedreven modellen. Deze kunnen worden gemonteerd op een voertuig, bijvoorbeeld een maaier, transporter, quad of golfkar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt ze in de winter inzetten als zoutstrooier om gladheid te bestrijden en in de overige seizoenen om er kunstmest, zaden, zand en kalk mee te strooien. De Ev-N-Spred strooiers hebben een garantie van maar liefst 5 jaar en elk onderdeel is vervangbaar.

Altijd een Earthway dealer in de buurt

Voor de aanschaf van al onze strooiers en tuingereedschappen kunt u onder andere terecht in de webshop van Inkoopgilde. U kunt hier, maar ook bij onze dealers terecht voor deskundig advies bij de aankoop van onze producten. Ook voor service, reparatie en garantie bent u bij onze dealers aan het juiste adres. U vindt direct een adres bij u in de buurt via de dealerkaart op onze website.

Heeft u advies nodig? Neemt u dan contact met ons op!

Adresgegevens:

• Verlaatweg 81

• 8243 PS Lelystad (NL)

• Telefoon: +31 (0)88 118 65 50

• E-mail: sales@earthwaytools.com

www.earthywaystools.com


Earthway: leverancier Inkoopgilde

Bij Earthway ontvangt u als hoveniersbedrijf extra korting door te bestellen in onze webshop. Wilt u ook profiteren van extra korting? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Adresgegevens