Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Gardena

Met vestigingen in meer dan 80 landen is Gardena het grootste merk op het gebied van hoogwaardig tuingereedschap in Europa. Als hovenier wil je erop aan kunnen dat je gereedschap degelijk en betrouwbaar is. Dan ben je bij Gardena aan het juiste adres. Gardena heeft echter niet alleen de kwaliteit voor tuingereedschap in een hoog vaandel staan, ook staat deze Duitse firma bekend om haar innovatieve systemen voor tuinverzorging. Alles wat je als hovenier nodig hebt: Gardena heeft het! Of het nu gaat om besproeiingssystemen, pompen, verzorging voor planten en bomen, gazononderhoud of bodembewerking.

Gardena Smart System

Ons Gardena Smart System is een innovatief systeem met uiteenlopende producten waarmee een tuin, groot of klein, op afstand kan worden onderhouden. Wordt nu Gardena smart partner en profiteer van onze brede ondersteuning op het gebied van promotie en producttrainingen.

Word Gardena Smart partner!

Het Gardena Smart System regelt de complete tuinverzorging met behulp van een handige app op de smartphone of tablet. Deze app is te bedienen vanaf iedere locatie, waar dan ook. De Smart sensor meet de bodemvochtigheid, waarmee planten precies de juiste hoeveelheid water krijgen. Een slimme robotmaaier kan op afstand worden bediend, waarmee het gazon er altijd perfect bij zal liggen. Het Gardena Smart System kan voor elke tuin worden gebruikt, van een kleine tuin in de stad tot een groot landgoed op het platteland. Jij kunt als deskundig hovenier de klant adviseren hoe een tuin ‘smart’ te maken en zorgdragen voor een professionele installatie van het systeem. Als Smart partner profiteer je van veel voordelen. Wij bieden bijvoorbeeld promotionele ondersteuning en zorgen voor exclusieve producttrainingen. Je werkt samen met één leverancier, dat houdt de lijnen kort en overzichtelijk.

De voordelen voor Gardena smart partners, bestaan uit:

- direct toegang tot het exclusieve Gardena assortiment en je profiteert van aantrekkelijke inkoopprijzen
- professionele ondersteuning met betrekking tot service en aftersales
- exclusieve product- en salestrainingen
- vindbaarheid voor klanten in de dealer locator
- beschikking over Gardena smart partner marketing
- onderscheidend vermogen tegenover je concurrenten

Toegang tot het exclusieve Gardena assortiment

Besproeiingssystemen
Gardena heeft alles in huis voor het besproeien van tuinen, van handmatige watertimers tot volledig automatische en tijdbesparende besproeiing computersystemen. Het Original Gardena System is een compleet systeem van kraan naar slang naar het aangesloten bewateringsaccessoire (tuinspuiten/broezen en sproeiers). Daarnaast vervaardigt Gardena een reeks besproeiingscomputers, die direct aan de kraan kunnen worden aangesloten. Ze zijn in staat verschillende delen in de tuin afzonderlijk te bewateren. Een meerkanaalscontrolesysteem zorgt op het juiste moment voor de juiste hoeveelheid watervoorziening.

Pompen
Voor besproeiing, afwatering en watertoevoer voor huishoudelijk gebruik levert Gardena verschillende innovatieve pompen. Van de innovatieve, gebruiksgeoriënteerde extra’s van onze pompen zullen klanten onder de indruk zijn.

Verzorging planten en bomen
We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen waarom goed gereedschap zo belangrijk is voor het beste tuinonderhoud. Het assortiment van Gardena voorziet in alles wat je nodig hebt voor de verzorging van planten en bomen.

Word nu Gardena Smart partner en neem voor meer informatie of aanmelding contact met ons op. Bel direct 0800-GARDENA.

Gardena: leverancier Inkoopgilde

Bij Gardena-producten ontvangt u als hoveniersbedrijf extra korting door te bestellen in onze webshop. Wilt u ook profiteren van extra korting? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Adresgegevens