Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

GroeNoord

GroeNoord BV behoort tot een van de grootste mechanisatiebedrijven in Nederland. GroeNoord BV heeft zeven vestigingen waarvan de nieuwste in Oude Pekela te vinden is. Daarnaast kan men terecht in Oldehove, Smilde en op twee locaties in Dalen. Tel daar Zijldijk en Groningen bij op en dan is het rijtje compleet.

GroeNoord: John Deere dealer 

GroeNoord is één van de zes John Deere Tuin & Park dealers van Nederland en biedt daarnaast vele andere topmerken. Onze vestigingen zijn gespecialiseerd in Tuin en Park en voeren een breed assortiment. Voor particulier en professioneel gebruik, met de vertrouwde kwaliteit van GroeNoord.

Verhuur en onderhoud tuin- en parkmachines

Op het gebied van Tuin & Park heeft GroeNoord op iedere vraag een passende oplossing. Zowel voor onderhoud van tuin- trekkers en handmaaiers tot geavanceerde maaimachines voor golfbanen, openbaar groen, tuinen, parken en sportterreinen als bladblazers en onkruidbestrijdingsmachines en begraafplaatskiepers. Daarnaast betrek- ken we de machines direct van de fabrikant en dat merkt u in de snelheid van oplossingen.

 Door het brede assortiment, de kwaliteit en de aanwezige kennis levert GroeNoord aan een zeer uiteenlopende en uitgebreide klantenkring. Denk hierbij aan hoveniers, aannemers, gemeenten, werkvoorzieningsschappen, bedrijven, golfbanen, begraafplaatsen en campings in geheel Noord-Nederland. Klanten die graag en al jarenlang zaken doen met GroeNoord. Mede omdat we door onze centraal gelegen vestigingen goed en snel bereikbaar zijn en op een betrokken en vakkundige manier meedenken.

groenoord

Tuin en parkmachines voor hoveniers

Bij GroeNoord heb je een grote diversiteit aan verschillende tuin- en parkmachines. Naast de verschillende soorten kun je bij GroeNoord terecht voor verschillende merken als:

  • John Deere 
  • Stihl
  • Pellenc accu gereedschap
  • Jensen versnipperaars
  • Trilo bladblazers en bladwagens 

Tuin- en parkmachines: nieuw of occasion?

Wanneer de aanschaf van een nieuwe machine niet aan de orde is, dan zijn onze gebruikte machines een uitstekend alternatief. GroeNoord heeft een uitgebreid aanbod van occasions die door de jarenlange ervaring van onze medewerkers voldoen aan alle voorwaarden.

GroeNoord heeft altijd machines op voorraad en door het ruime aanbod kan de klant de juiste occasion vinden. Bovendien kunnen we door het grote netwerk en de goede contacten in binnen- en buitenland een uitstekende inruilprijs bieden. Wij zoeken een machine bij de klant en niet een klant bij de machine. Op die manier komen we er samen altijd wel uit.

Mobiele werkplaatsen bij pech

Stilstand van machines is ongewenst en tijd is geld. Daarom helpt GroeNoord klanten snel weer op weg. GroeNoord heeft uitstekende monteurs in dienst die er alles aan doen om problemen op te lossen en het proces zo snel mogelijk weer in gang te zetten. 24 uur per dag, zeven dagen in de week.

Door de 100% dekking in de provincie Groningen en Drenthe en een gedeelte van Friesland zijn de monteurs altijd snel inzetbaar. Ze rijden in volledig ingerichte servicebussen die als mobiele werkplaats zijn uitgerust. Daardoor kunnen veel reparaties ter plaatse worden uitgevoerd. Met als resultaat: een tevreden klant!

GroeNoord: gevestigd in Oldehoven, Smilde, Dalen, Zijldijk en Groningen

GroeNoord is een bedrijf dat in 2011 is ontstaan uit 3 familiebedrijven. De familiebedrijven zijn al 10 tallen jaren actief in de mechanisatie/ Tuin en Park branche. Door de krachten en kennis te bundelen probeert GroeNoord zijn klanten zo goed mogelijk te bedienen. In 2011 is GroeNoord officieel dealer van John Deere in geheel provincie Groningen, Drenthe en een deel van oost Friesland. Naast John Deere heeft GroeNoord ook de merken: John Deere, Stihl, Viking, Jensen, Trilo, Mankar, enz. in het pakket. Met de 7 vestigingen in Groningen en Drenthe probeert GroeNoord dicht bij te klant te blijven en met de inzet van 103 deskundige medewerkers proberen we de service te optimaliseren. GroeNoord is gespecialiseerd in het verkopen, onderhouden en repareren van tractoren en Tuin en Park machines. Naast de verkoop zijn we ook gestart als verhuur bedrijf van tractoren en werktuigen, onder de naam RentNoord BV.

GroeNoord: leverancier Inkoopgilde

Bij GroeNoord krijgen Inkoopgilde leden kortingen op bestellingen. Wilt u ook profiteren van goedkope inkkoopprijzen? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Adresgegevens

Meer over tuin- en parkmachines

Verwante informatie: