logo HorndesignIn de Benelux is Horn Design dé importeur van plantenbakken en -wanden, moestuinbakken, scheidingswanden en accessoires van onder meer het Deense merk Grönfeld en het Spaanse merk Urban. Daarnaast kunt u bij Horn Design terecht voor buitenmeubilair. Kortom dat wat u nodig heeft om een goed tuinontwerp te realiseren en een horeca- of dakterras in te richten.

Importeur van Grönfeld voor Nederland en België

Het Deense bedrijf Grönfeld ontwikkelt en produceert een nieuw concept plantenbakken -en wanden, multifunctionele trays en moestuinbakken. Deze hoogwaardige producten zijn geschikt voor buiten en binnen. Ze zijn vervaardigd van aluminium, cortenstaal en gegalvaniseerd ijzer.

Modulaire plantenbakken
Dit is een uniek en nieuw concept en is zeer breed toepasbaar. Het Grönfeld bouwsysteem bestaat uit panelen waarmee je heel eenvoudig en supersnel plantenbakken, borders en afscheidingen creëert. De panelen zijn verkrijgbaar in diverse standaard hoogtes en lengtes. Doordat je ze in de hoogte kunt stapelen en in de lengte aan elkaar kunt koppelen kun je zelf je eigen plantenborder of tuinafscheiding realiseren.

De panelen zijn eenvoudig te monteren en werkt tijdbesparend. Het transport is compact en eenvoudig toe te passen op moeilijk bereikbare plaatsen zoals balkons, binnentuinen en dakterrassen. Het bouwsysteem is uit te breiden met allerlei opties zoals o.a. wielen, eikenhouten bankje en tussenplaten. Dankzij het minimalistische ontwerp en de veelzijdigheid van het modulaire concept biedt dit bouwsysteem een zeer flexibele oplossing voor diverse situaties. Daarmee zijn ze geschikt voor zowel grote als kleine buitenruimtes en passen ze bij elke stijl en omgeving. Bovendien zijn ze bestand tegen het noordelijk klimaat.

cortenstaal look Horndesign
bloembak zwart Horndesign
Bloembak Horndesign

Importeur van Urban voor de Benelux

Het Spaanse bedrijf Urban ontwikkelt en produceert eigentijdse plantenbakken en -wanden, scheidingswanden, terrasmeubilair en horeca accessoires. De plantenbakken van gegalvaniseerd ijzer zijn voorzien van een coating, zodat ze zowel voor binnen als buiten geschikt zijn. Er zijn ook plantenbakken met een terrasscherm die kunnen worden ingezet voor beschutting en privacy.

De plantenwand is stapelbaar en bestaat uit speciaal vormgegeven plantenbakken. Je kunt er een verticale tuin mee creëren. Dankzij de uitgekiende vormgeving is zo’n verticale tuin op verschillende hoogtes transparant.

Er zijn ook plantenbakken met speciale watertanks, die dus geschikt zijn voor hydrocultuur.

Het buitenmeubilair is vervaardigd van aluminium en is eveneens geschikt voor gebruik binnen. Er zijn ronde en vierkante tafels, diverse stapelbare stoelen en barkrukken.
Het assortiment horeca accessoires omvat een brede collectie met o.a. tafelstandaards voor garnituur en reservering, tafellampjes, stapelbare krukken, hangende wijnfles display, een designstandaard voor de menukaart met wielen eronder en sanitair logo’s.

werkmaterieel
vca hovenier
shortlease boels 

Veilig, sfeervol terras 

 

 

Scheidingswanden zijn in deze tijd onmisbaar. U creëert een veilig terras dat toch sfeervol is. Dit kan bijvoorbeeld met hoge plantenbakken met planten en een metalen of glazen scherm. De planten houden het sfeervol en zorgen voor een gezonde atmosfeer. Wanneer u bakken met wielen gebruikt, is zo’n scheidingswand gemakkelijk verplaatsbaar en kan de indeling van het terras ook nog veranderd worden.

Bij kleinere (buiten)ruimtes kunt u gebruik maken van een flexibel, doorzichtig verrijdbaar scherm. U kunt deze schermen inzetten op het terras, maar ze zijn ook een handige en fraaie oplossing op de werkplek. Er zijn diverse varianten en op deze manier kunt u de 1,5 meter regel gemakkelijk hanteren.

Ook voor advies voor een passende oplossing voor het interieur, de buitenruimte of de 1,5 meter regel kunt u bij Horn Design terecht.

werkmaterieel
vca hovenier
shortlease boels

Horn Design is partner van Inkoopgilde

Leden van Inkoopgilde profiteren van extra inkoopvoordeel. Wilt u ook profiteren van extra korting? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Adresgegevens:

Master Jansenstrjitte 8

9022 AN Mantgum

Tel: 06-39338123

horndesign@outlook.com

https://www.horndesign.nl/