Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Iveco | Cornelis Bedrijfsauto's

Overweegt u de aanschaf van een IVECO bedrijfswagen? Dan bent u bij Cornelis bedrijfswagens aan het juiste adres. Wij verkopen niet alleen nieuwe bedrijfswagens en occasions, maar wij helpen u daarbij in het maken van een weloverwogen, betrouwbare keuze. Met het kopen van uw bedrijfsauto profiteert u bij ons van een compleet pakket aanvullende diensten. Onze verkoopadviseurs denken met u mee en zorgen ervoor dat uw voertuig helemaal naar u wens is. Wij hebben betrouwbaarheid, kwaliteit en goede service hoog in ons vaandel staan. Dankzij onze expertise zult u bij ons met een taakgerichte bedrijfswagen de deur uit gaan, waar u op kunt vertrouwen en waar u tijdwinst mee zult boeken en kosten zult kunnen besparen.

Financieringsmogelijkheden

Hoewel gedegen advies over de verschillende bedrijfswagens voor u als klant natuurlijk erg belangrijk is, strekt onze service nog verder. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden met betrekking tot de financiering van uw bedrijfsauto. Zo kunnen wij u adviseren welke financieringsvorm voor u persoonlijk het meest geschikt is. Ook zijn wij op de hoogte van de verschillende aanbiedingen van reguliere financiële kredietverstrekkers (banken) en onafhankelijke en merk gelieerde leasemaatschappijen. Ook krijgt u van ons advies over subsidiemogelijkheden en investeringsaftrek.

Werkplaats met vakbekwame bedrijfswagens monteurs

Een bedrijfswagen zien wij bij Cornelis Bedrijfsauto’s als 99% maatwerk. Hiermee onderscheiden wij ons van onze collega’s in de markt. In onze werkplaats voor bedrijfswagens is een groot aantal monteurs opgeleid in specifieke vakgebieden en gediplomeerd om bepaalde keuringen uit te voeren aan bedrijfsauto’s. Denk hierbij aan de APK, tachograaf & snelheidsbegrenzer, roetmeting, alarm SCM, en de periodieke laadklepkeuring, laankraankeuring en keuring afzetinstallatie. Ook kunnen wij eventuele modificaties uitvoeren, zoals het ombouwen van laadkleppen, laadkranen, cabines, et cetera. Onze klanten hoeven voor reparaties niet lang te wachten, aangezien we in al onze vestigingen een ruim aantal IVECO-onderdelen altijd op voorraad hebben. Reparaties kunnen daarom snel worden uitgevoerd.

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen vinden wij bij Cornelis Bedrijfsauto’s erg belangrijk. Wij investeren in duurzaamheid door de belasting van onze activiteiten op het milieu zoveel mogelijk te beperken. Het bedrijf IVECO is ook al jaren actief in het ontwikkelen en introduceren van transportoplossingen die duurzaamheid en efficiëntie met elkaar combineren en wil met minimale hoeveelheden grondstoffen komen tot maximale prestaties, niet alleen in het eindproduct, maar ook in de fabricage van de bedrijfsvoertuigen.

Over Cornelis Bedrijfsauto’s

Cornelis Bedrijfsauto’s werd in 1935 opgericht. Het is van buurtgarage in de loop der jaren uitgegroeid tot een specialist op het gebied van bedrijfswagens met vestigingen in Groningen, Veendam, Hoogeveen, Leeuwarden, Drachten en Hengelo. De organisatie heeft in de loop der tijd alle ontwikkelingen in de transportsector voorbij zien komen, van aansprekende modellen tot verrassende innovaties met een steeds sterker accent op duurzaamheid. Ondanks de enorme groei heeft Cornelis Bedrijfsauto’s bewust gekozen voor een kleine, laagdrempelige organisatie met korte communicatielijnen. Zo kunt u rekenen op een vast aanspreekpunt met alle aandacht voor de klant. Daarmee kunnen wij u direct, snel en goed van dienst zijn, zodat u te allen tijde beschikt over een betrouwbare bedrijfswagen met een compleet pakket aan diensten en service.

Adresgegevens

  • Postadres:
  • Postbus 9422
  • 9703 LP Groningen
  • E-mail: info@cornelis-bedrijfsautos.nl
  • Website: www.cornelis-bedrijfsautos.nl