Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Jan de Winkel

In 1954 nam Jan de Winkel senior een smederij over in Brummen. Tegenwoordig is Jan de Winkel B.V. een fulltime service dealer voor groen in de ruimste zin van het woord. Met vestigingen in Brummen, Hengelo (Gld.), Goor en Luttenberg zijn wij uw lokale specialist in Gelderland en Overijssel voor levering, onderhoud en reparatie van tractoren, tuin en parkmachines en bosbouw machines. Naast de mechanisatie activiteiten heeft Jan de Winkel nog een staalconstructiebedrijf.

Fulltime service dealer voor hoveniersbedrijven!

Wij werken klantgericht, denken in oplossingen en ondersteunen klanten door de behoeften met de juist samengestelde machines in te vullen. Door goed naar klanten te luisteren, onze jarenlange ervaring en de continue ontwikkeling van machines te volgen, zijn wij in staat op de wensen van de klanten in te spelen.

Onze vestigingen bevinden zich verspreid over Gelderland en Overijssel. Wij willen onze service nog verder uitbouwen door meer mobiele werkplaatsen in te zetten die op locatie werkzaamheden zoals onderhoud en reparatie kunnen uitvoeren. Qua techniek staan wij ook niet stil. De ontwikkelingen op het gebied van precisielandbouw gaan ontzettend snel en hebben onze grootste aandacht. Wij bieden gps-systemen die op 2 cm nauwkeurig werken. Daarnaast leveren wij apparatuur die in staat is verschillende gehaltes in de mest te kunnen meten en tijdens het oogsten droge stof, suiker, eiwit en zetmeel kunnen meten in het geoogste product.

Onze vestigingen zijn uitgerust met professioneel ingerichte werkplaatsen. Hier kunt u terecht voor reparatie en onderhoud. Alle verkochte machines, zowel nieuw als gebruikt, worden door ons klaargemaakt op één van de vestigingen.

Alle vestigingen beschikken tevens over een winkel/showroom waar onze medewerkers u graag informeren over onze producten. Wij verkopen uitsluitend A-merk producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

jan de winkel

Mobiele hulp

Onze monteurs volgen jaarlijks meerdere technische trainingen om up-to-date te blijven. Hierdoor zijn wij in staat op hoog niveau service aan u te verlenen. Onze mobiele werkplaatsen zijn uitgerust met de benodigde gereedschappen en diagnose apparatuur om storingen op locatie zo efficiënt mogelijk op te lossen. Wij zijn in staat om zelfs op locatie contact met de fabriek te onderhouden en hebben continu toegang tot online systemen om benodigde informatie te downloaden. Wij verhelpen hierdoor een storing snel en vakkundig.

Specialisme

Wij hebben een storingsdienst die 24/7 beschikbaar is. Samen met een uitgebreid onderdelenmagazijn dragen wij zorg om uw stilstand tot een minimum te beperken. Daarnaast zijn onze leveranciers in staat om in het seizoen specifieke onderdelen dag en nacht aan te leveren.

Onze vertegenwoordigers worden continu getraind om kennis en specialismen te ontwikkelen van de machines die wij u aanbieden. Wij trachten u altijd gericht te adviseren om tot de meest effectieve oplossing voor uw bedrijf te komen. Voor de zeer geavanceerde machines beschikken wij over productspecialisten die naast veel kennis ook de nodige ervaring hebben.

Producten: uitsluitend A-merken

Wij verkopen uitsluitend A-merken waar wij als Jan de Winkel volledig achter staan. Hierdoor kunnen we u de kwaliteit van onze producten garanderen. De machines die wij leveren komen terecht in diverse 'groene' sectoren zoals hoveniersbedrijven. Wij leveren ook machines voor het onderhoud van sportvelden, kunstgrasvelden en openbaar groen. Uiteraard voeren wij ook een breed programma machines voor particulier gebruik. Onze klanten zijn veelal professionele gebruikers en die verwachten een professionele partner. Wij ontzorgen klanten door complete onderhouds- en verzekeringspakketten aan te bieden zodat klanten in staat zijn exact de operationele kostprijs per machine te berekenen. De ervaring leert dat deze aanpak zeer wordt gewaardeerd. 

Deskundig advies op gebied van tuin- en parkmachines

Investeren in onze medewerkers vinden wij belangrijk. Jaarlijks wordt een individueel trainingsplan opgesteld om de ontwikkeling van onze medewerkers te stimuleren. Zo houden wij onze medewerkers up-to-date en bieden hen voortdurend de uitdaging om zichzelf verder te ontwikkelen en specialiseren. De specialisaties binnen ons bedrijf zijn bijvoorbeeld hakselaars, tractoren, AMS/GPS, Tuin & Park Professioneel, constructiewerk of veldspuiten.

Jan de Winkel is een gecertificeerd VCA-COM keur bedrijf. Wij hebben onze werkwijzen volgens deze norm vastgelegd zodat wij de kwaliteit van het door ons geleverde werk kunnen garanderen.

“Onze medewerkers variëren in leeftijd van 16 tot 70 jaar” vertelt Jan de Winkel. “De oudste medewerker is al meer dan 50 jaar in dienst. De mix van jong en oud en de verschillende achtergronden van de collega’s geeft juist veel variatie. Waar het ooit het met 1 medewerker begon, zijn we inmiddels uitgegroeid tot 65 medewerkers. Onze collega’s zijn zeer betrokken bij klanten en het bedrijf. Zij waarderen de prettige werkomstandigheden, het feit dat ze met louter A-producten werken en hebben allen sterke affiniteit met het werk. Daarnaast zijn we allemaal teamspelers. Het familiebedrijf gevoel zorgt voor een buitengewoon goede sfeer. 

Verwante informatie 

VA-keur

Lees meer: va-keur tuin en parkmachines

Aanleg

Lees meer: beregeningssysteem aanleggen

Leveranciers

besparen

Lees meer: overzicht leveranciers

inkoopgilde

Jan de Winkel: leverancier Inkoopgilde

Bij Jan de Winkel ontvangen alle leden van Inkoopgilde een aantrekkelijke korting. Bij aankopen van minder dan € 10.000 euro ontvangt u 15 % korting. Bij verkooporders van boven 10.000 volgt er een nettoprijs, waarbij de Inkoopgilde korting apart op de order wordt vermeldt. De kortingspercentages zijn niet van toepassing op acties. Bij acties wordt er wel een duidelijk onderscheid gemaakt voor leden en niet leden. Daarnaast wordt er nog einde jaars bonus verstrekt (3% bij orders tot € 10.000,- en 4% bij orders tussen € 10.000 en € 25.000 euro). Het bonusbedrag wordt niet uitgekeerd aan Inkoopgilde leden maar enkel en alleen verrekend met toekomstige bestellingen in het volgende kalenderjaar. Wilt u hier ook van profiteren? Word nu lid!

Adresgegevens hoofdvestiging

 

inkoopgilde


   


contact inkoopgilde

WhatsApp - 06-51162208

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een WhatsApp bericht. Ons nummer hiervoor is: 06-51162208
 

Facebook messenger

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een bericht via Facebook Messenger!