Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Autokan

Autokan staat voor Auto Krediet Advies Nederland. Dankzij Autokan kunt u overgaan tot het investeren in een nieuwe bedrijfsauto. Bij Autokan kunt u met een gerust hart de zakelijke financiering regelen, want Autokan beschikt over de benodigde vergunningen van de AFM en is Wft geregistreerd. Zo weet u dat u veilig en verantwoord leent. Er wordt door de ervaren adviseurs gezocht naar een zo gunstig mogelijk rentetarief. Autokan BV is gevestigd in Ter Apel. Het bedrijf is online 7 dagen per week geopend. Daarnaast is AutoKan onder kantoortijden geopend. U heeft binnen 2 tot 24 uur een offerte. 

 

Financiering bedrijfsauto 

Het financieren van uw bedrijfsauto biedt perspectieven. Er blijft namelijk financiële ruimte over voor andere ondernemingsactiviteiten. U hebt grip op de financiële maandlasten, doordat het maandbedrag zelf te bepalen is. Wanneer alle maandbedrag voldaan zijn, bent u economisch eigenaar van de bedrijfsauto. De gefinancierde bedrijfsauto mag op de balans van uw boekhouding komen. De rente en afschrijvingskosten van de bedrijfsauto zijn voor u als ondernemer fiscaal aftrekbaar. De belangrijkste voordelen voor u op een rijtje: 

 • De mogelijkheid om 100% van het investeringsbedrag te financieren.
 • U hoeft zelf geen investeringskosten te maken.
 • Uw liquiditeitspositie blijft intact.
 • Soms is er zelfs maximale investeringsaftrek mogelijk.
 • Kans op fiscale voordelen.
 • Bij Autokan is uw financiering snel en voordelig geregeld.


Autokan bedient de zakelijke markt met de volgende producten:

Financial Lease 

Financial Lease is een financieringsvorm die speciaal bestemd is voor de aanschaf van bedrijfswagens en bedrijfsmiddelen zoals machines, inventarissen en computers. 
Er zijn twee soorten financiersmogelijkheden: 
1. Het gehele investeringsbedrag, exclusief BTW, wordt in gelijke termijnen betaald. 
2. Er wordt een zogeheten ' slottermijn' ingebouwd. De slottermijn is ongeveer gelijk aan de restwaarde, waardoor de maandelijkse kosten lager uitvallen. 
Het is mogelijk om een aanbetaling te doen. Naast Financial Lease is er ook Operational Lease. Bij Operational Lease bent u aan het einde van de looptijd eigenaar. Bij Autokan is het als startende ondernemer ook mogelijk om zonder jaarcijfers Financial Lease af te sluiten.

Huurkoopfinanciering 

Bij huurkoopfinanciering wordt er per maand een bedrag aan rente en aflossing betaald. In sommige gevallen is het mogelijk om de geleende som of een gedeelte van de geleende som aan het einde van de looptijd te betalen. Tijdens de looptijd wordt uiteraard wel rente betaald. Deze vorm van financieren is ideaal voor de aanschaf van uw bedrijfsauto. U kunt namelijk aan het eind van de looptijd van de lening uw bedrijfsauto inruilen om zo de restwaarde te kunnen voldoen. Vervolgens kunt u weer investeren in een nieuwe bedrijfsauto. Door de ingebouwde restwaarde zijn de maandlasten lager. Bij een lening met restwaarde is het mogelijk om vervroegd af te lossen. Een belangrijk aandachtspunt is dat bij zakelijk aanvragen de btw van tevoren aanbetaald moet worden.

Gratis advies

Voor gratis advies zijn wij telefonisch bereikbaar op werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur op 085-27 32 312. U kunt ook contact met ons opnemen via WhatsApp 06-17 428 939. 

 

Autokan: leverancier Inkoopgilde

Bij Autokan ontvangt u als hoveniersbedrijf extra korting. Wilt u ook profiteren van extra korting? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Adresgegevens

 • Nomdenweg 2-1A
 • 9561 AM Ter Apel
 • Tel: 085-2732312
 • Fax: 0320-220630
 • www.autokan.nl