Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

van der Kerke Hovenier: 'Lightpro bevalt mij uitstekend'

Of het nu de lange en donkere dagen zijn of warme zomeravonden; de tuin mag gezien worden. Een goed lichtplan is dan een must. Vanzelfsprekend in combinatie met goede en duurzame verlichting. Jan van de Kerke vertelt over zijn ervaring met Lightpro. 

"Ik ben in 1996 begonnen als hovenier", vertelt Jan, eigenaar van Van de Kerke Hovenier in IJsselmuiden. "Eerst met vast personeel, later met stagiaires en een aantal ZZP'ers. Ik heb nooit om werk verlegen gezeten. In de loop van de jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan, wat zich nu vertaalt in het aanbieden van een totaalconcept voor de tuin. Dat betekent voor de klant dat we een enkele conifeer in de heg vervangen, tot en met het ontwerpen en uitvoeren van een complete tuin. En alle werkzaamheden daar tussenin."

12 volt tuinverlichting standaard in ontwerp

"In mijn tuinontwerpen neem ik standaard de tuinverlichting mee. Mensen willen graag hun tuin zien. En terecht. Er is tijd, moeite en geld in gestoken en het resultaat mag dan ook gezien worden. Daar wil je elk moment van de dag van kunnen genieten. En niet alleen overdag." 

"In 2016 kwam ik op een groenbeurs in aanraking met LightPro. Vóór die tijd gebruikte ik diverse andere merken. Stuk voor stuk prima producten -ik plaats bij mijn klanten nooit rommel in de tuin- maar ze misten wel iets. Dat was vooral het gevoel iets écht goeds in handen te hebben. Een product dat zich duidelijk onderscheidt van de rest. Bij LightPro had ik dat gevoel wel. Het straalt in alles kwaliteit uit, het biedt een groot assortiment en voor het aanleggen heb je geen uitgebreide kennis van elektriciteit en bekabeling nodig. Ook niet als het gaat om vijverlampen. Water en stroom zijn in combinatie toch redelijk gevaarlijk, maar niet met LightPro. Verder heeft het als voordeel dat je gewoon de aanwezige bekabeling in de tuin kunt gebruiken. Als de klant eerder een ander merk tuinverlichting had, hoef je dus niet eerst alles uit de grond te halen. Simpel de Lightpro verlichting op de oude kabel aansluiten en klaar!"

'Ik ben super tevreden over de producten van LightPro!'

8000 branduren 

"Als hovenier wordt je door de klant nog weleens gebeld wanneer er een lampje in de tuinverlichting kapot is. Een lampje in de douche of keuken vervangen ze eenvoudig zelf, maar met tuinverlichting vinden ze dat blijkbaar lastiger. En moet je er als hovenier dus uit voor een lampje. Dé oplossing is dat lampen niet snel stuk gaan. LightPro verlichting garandeert gemiddeld achtduizend branduren. Wat maakt dat ik niet elke week bij de klant in de tuin sta om een lampje te vervangen. Iedereen blij. De LED-lampjes zijn bovendien zuinig in stroomverbruik en geven een fantastisch licht."

Ruim assortiment 

"Je kunt het zo gek niet bedenken of LightPro heeft het in het assortiment. Spotjes, vijverlampen, staande verlichting, wandverlichting, decoratie- en inbouwverlichting. Mijn voorkeur gaat uit naar de Barite: een goede prijs en een uitstekende kwaliteit. En ik gebruik graag de Emerald spotjes. Maar uiteindelijk is het natuurlijk de klant die kiest."

"Een volgende stap is dat de LightPro armaturen geïntegreerd worden in een 3D-tekenprogramma, dat ik -en met mij veel collega's- gebruik voor het ontwerpen van tuinen. Nu staat er verlichting in van een ander merk, maar liever zag ik de armaturen die daadwerkelijk gebruikt worden. In het ontwerp wordt dan de kracht van LightPro gevisualiseerd en krijgt de klant een werkelijk idee van wat ze kunnen verwachten." 

"Ik ben super tevreden over de producten van LightPro. De combinatie van een fraai ontworpen tuin en een uitgekiend lichtplan creëert een geweldig effect. Laatst hadden we de eerste sneeuw van december. Van een klant ontving ik spontaan foto's van het schitterende effect van licht en sneeuw in de tuin. Een mooier compliment kun je niet krijgen, toch?"

aanbeveling lightpro

kwaliteit lightpro

lightpro recensie

recensies lightpro

Verwante informatie

Lightpro brochure

Download: Lightpro brochure 

Aanleg

Lees meer: hoe leg ik Lightpro aan?

Recensies

recensies, reviews lightpro

Lees meer: aanbevelingen Lightpro

inkoopgilde

Als Inkoopgilde lid kunt u voordelig 12 volt tuinverlichting bij Inkoopgilde. Bent u opzoek naar meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wilt u direct een bestelling plaatsen? Dat kan snel en eenvoudig in onze webshop!

Tuinverlichting kopen als professional in:

 • Groningen
 • Friesland
 • Drenthe
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Flevoland
 • Utrecht
 • Zuid-Holland
 • Noord-Brabant
 • Zeeland
 • Limburg
 • Gelderland

Besparen op 12 volt tuinverlichting

De gemiddelde besparing van leden op verlichting is: 5%

Chatbericht

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een chat bericht. Zie rechtsonder.

Facebook messenger

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een bericht via Facebook Messenger!