Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Lightpro | Wat is Lightpro? Waar kan ik Lightpro bestellen?

Lightpro is een bekende naam op het gebied van professionele verlichting. Minder bekend is dat de producten van van dit merk voor de hovenier sinds begin 2017 rechtstreeks via Inkoopgilde verkrijgbaar zijn. Tijd voor een hernieuwde kennismaking.

 Techmar is al ruim tien jaar actief als de grootse aanbieder van 12 volt buitenverlichting in Europa. De onderneming exporteert haar producten naar zo’n veertig landen en profileert zich met succes als een innovatieve en proactieve trendsetter. Uitgangspunt van Techmar is goed luisteren naar de vraag van de hovenier, en daar de ontwikkeling van de producten naadloos op afstemmen.

Klachten en wensen gebundeld  

De klachten en wensen van hoveniers met betrekking tot de conventionele systemen voor 12 volt zoals die nu wordt aangeboden werden geïnventariseerd, en men kwam tot de conclusie dat hier het een en ander aan schortte. Vooral vaste aansluitpunten en geringe kabellengtes hinderen de hoveniers. Het beperkt de mogelijkheden terwijl de meeste tuinen juist vragen om een creatief lichtplan. Bovendien zijn de connectoren die op de markt zijn te klein en bestaan ze uit losse onderdelen die aan elkaar moeten worden geschroefd. Dat doet een behoorlijk beroep op je handigheid als je er als hovenier met werkhandschoenen mee bezig moet...

Ook werd vaak alleen een 230 volt-systeem aangeboden. Wil je dat aanleggen, dan dien je erkend installateur zijn. Daarnaast moet je voor de bekabeling de hele tuin over de kop gooien. Niet bepaald een aanlokkelijk idee voor de hovenier of tuineigenaar. Met de 12 volt verlichting van Lightpro behoort dat allemaal tot het verleden. Het professioneel aanleggen wordt voor de hovenier een fluitje van een cent. Een kwestie van niet meer dan de kabel van de haspel rollen, door de tuin leiden, de connectoren met een simpel en effectief klik-systeem aan de kabel bevestigen, lamp op een spies in de grond drukken, stekker in de het stopcontact en klaar!

lightpro

12 volt buitenverlichting voor hoveniers 

Met de 12 volt buitenverlichting van Lightpro heeft de hovenier keuze uit kabellengtes van 50, 100 en 200 meter. De nieuwe connector -een eigen vinding van Techmar- kent geen beperkingen. Prettig in een tijd waarin mensen graag de hele dag -ook na het invallen van de duisternis- willen genieten van een mooi verlichte tuin. En ook de factor veiligheid wint aan belang: een tuin wordt een stuk minder aantrekkelijk voor inbrekers als ze dankzij een adequate tuinverlichting op heterdaad in het zonnetje worden gezet.

Het aanbod van Lightpro is samengesteld in nauw overleg met hoveniers en zeer uitgebreid: hoge kwaliteit spots, staande verlichting, oriëntatieverlichting en sfeerverlichting. En service houdt niet op bij de inkoop. Op alle producten van Lightpro zit vijf jaar garantie. En mocht een lamp het buiten de garantietermijn toch opgeven, dan wordt daar niet moeilijk over gedaan.

Waar kan ik het bestellen?

Inkoopgilde werkt al lange tijd samen met Techmar, de bedenker van de producten en systemen van Lightpro. "Tijdens de introductie bleek dat er onder de leden van Inkoopgilde grote vraag was naar Lightpro producten", vertelt Gert Jan Stevens. "Onder de bij Inkoopgilde aangesloten leveranciers was er echter niemand die dit leverde. Omdat wij vierkant achter het concept van Lightpro staan, hebben we besloten zelf dealer te worden."

Bestellen kan eenvoudig via www.webshop-inkoopgilde.nl. Maar ook bellen, mailen of een bericht via de WhatsApp behoort tot de mogelijkheden. "Elke hovenier, bij ons aangesloten of niet, kan de Lightpro producten bij Inkoopgilde bestellen. Wie op werkdagen voor 12.00 uur besteld, heeft alles de volgende dag in huis. De verzending is voor iedereen gratis en leden van Inkoopgilde krijgen extra inkoopkorting op de aankoopprijs."

 

Verwante informatie

Lightpro brochure

Download: Lightpro brochure 

Aanleg

Lees meer: hoe leg ik Lightpro aan?

Recensies

recensies, reviews lightpro

Lees meer: aanbevelingen Lightpro

inkoopgilde

Als Inkoopgilde lid kunt u voordelig 12 volt tuinverlichting bij Inkoopgilde. Bent u opzoek naar meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wilt u direct een bestelling plaatsen? Dat kan snel en eenvoudig in onze webshop!

Tuinverlichting kopen als professional in:

 • Groningen
 • Friesland
 • Drenthe
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Flevoland
 • Utrecht
 • Zuid-Holland
 • Noord-Brabant
 • Zeeland
 • Limburg
 • Gelderland

Besparen op 12 volt tuinverlichting

De gemiddelde besparing van leden op verlichting is: 5%

Chatbericht

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een chat bericht. Zie rechtsonder.

Facebook messenger

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een bericht via Facebook Messenger!