Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

LuxxOut

Of het nu gaat om uw balkon, terras of tuin, het is prettig als u zo lang mogelijk optimaal van kunt genieten. Bij LuxxOut hebben we hier onze missie van gemaakt. Wat ooit in 2009 begon met een innovatief windscherm, is inmiddels uitgegroeid tot een aanbieder van allerlei soorten schermen met allerlei verschillende doeleinden. Dat de producten veelzijdig zijn, doet niets af aan de kwaliteit. Alle producten zijn in eigen beheer ontwikkeld en van topkwaliteit.

Onderstaand een overzicht van de producten die wij leveren.

Windscherm Inova

Dit horizontaal oprolbare windscherm is vooral erg veelzijdig. Een populair product, omdat het op vele manieren valt te personaliseren. Afhankelijk van de situatie kan ervoor gekozen worden om dit windscherm te installeren op het balkon, in de tuin of misschien zelfs bij een zwembad. Is er geen muur in de buurt? Geen probleem, dan kan het windscherm in de grond bevestigd worden met materialen die hiervoor speciaal ontwikkeld zijn.

Daarnaast kan er ook voor verschillende doeken worden gekozen. De term windscherm is natuurlijk niet voor niets gekozen, dit wordt door het doek geweerd. Maar er zijn ook speciale doeken ontwikkeld tegen bijvoorbeeld regen en zonlicht.

luxxout inova

Windscherm Vita

Dit verticaal oprolbare windscherm wordt op een andere manier bevestigd dan de Inova, maar heeft vergelijkbare eigenschappen. Een goed voorbeeld van onze innovatieve denkwijze die vooral gericht is op gebruikersgemak, is de lus die we bij windscherm Vita leveren. Alles om het scherm makkelijk te kunnen bedienen. Het is ook mogelijk de lus naar de zijkant te verschuiven als dat beter aansluit op de situatie.

Pergola zonwering Solem

Een pergola zonwering naar wens. Dat is wat de Solem in het kort inhoudt. Wilt u beschut zitten, dan kan de Solem worden uitgeschoven. Toch nog even genieten van de zon? Dan schuift u de Solem zonwering met hetzelfde gemak weer in.

De Solem pergola zonwering onderscheidt zich doordat het een eenvoudig systeem is ten opzichte van andere terrasoverkappingen. Als u de binnenmaat doorgeeft, dan zorgt LuxxOut ervoor dat de Solem netjes in het frame past. Optioneel bij de Solem is een beschermdak, voor optimale bescherming. Denk bijvoorbeeld aan vallende takken of forse neerslag zoals hagel, maar ook vuil wat in de lucht zit wordt grotendeels geweerd.

Waar is LuxxOut verkrijgbaar?

De verkooppunten van onze producten zijn niet alleen in Nederland te vinden. Ook buiten de landsgrenzen ziet LuxxOut veel mogelijkheden om het buitenleven aangenamer en veelzijdiger te maken. Hoveniersbedrijven kunnen wind en zonneschermen van Luxxout bij Inkoopgilde inkopen!

Verwante informatie 

Schanskorven

schans en steenkorven

Lees meer: schans en steenkorven

Verlichting

verlichting schanskorf

Lees meer: Inspiratie en ideeën: tuinverlichting

Beplanting

besparen

Lees meer: besparen op beplanting!

inkoopgilde

LuxxOut: leverancier Inkoopgilde

Leden van Inkoopgilde profiteren van 5% extra inkoopvoordeel. Dat betekent 5% korting boven op uw hovenierskorting. Dit kan door de producten in de webshop van Inkoopgilde te bestellen. Wilt u hier ook van profiteren? Word nu lid!

 

Overzicht leveranciers

Chatbericht

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een chatbericht. Klik rechtsonder.
 

Facebook messenger

Suggesties, vragen of advies? Stuur ons gerust een bericht via Facebook Messenger!