Modul-System is een van de grootste fabrikanten ter wereld van inrichtingen voor bedrijfswagens en bestelbusjes. Wij bieden een totaaloplossing voor de ombouw van bestelwagens en hebben als klanten kleine bedrijven en vaklieden tot grote wagenparken; ons doel is altijd hetzelfde, namelijk het slimmer laten werken van uw bestelwagens. Met bijna 50 jaar ervaring in het inrichten van bestelwagens bieden wij de volledige ombouwservice van simpele wageninrichting en voertuigvloeren tot voertuigelektronica en belettering. Dit alles wordt verzorgd door onze zeer ervaren technische teams om te zorgen dat uw bestelwagen wordt geleverd volgens uw eigen wensen en die van uw bedrijf.?

Modul-System is al 15 jaar actief in Nederland met ons hoofdkantoor in Maassluis en partners door het hele land. Hierdoor kunnen wij landelijke service dekking bieden aan onze klanten. Veel hoveniers hebben in de afgelopen jaren voor Modul-System gekozen door onze hoogwaardige lichtgewicht kwaliteitsproducten, logische ontwerpen en duidelijke afspraken.

Maar een bedrijfswageninrichting is toch veel te duur? Wij laten u graag zien dat er voor elk budget een bedrijfswageninrichting mogelijk is. De kwaliteit van onze bedrijfswageninrichting is zodanig hoog dat deze met gemak 10 to15 jaar meegaat en overgebouwd kan worden in uw volgende bus. U kunt vaak de inrichting meenemen in uw bedrijfswagen lease, daardoor kost uw bedrijfswageninrichting slechts enkele euro’s per maand.

Hoe ziet dat er voor u uit? Eén van onze partners of vertegenwoordigers neemt contact met u op voor een offerte opname. Vervolgens ontvangt u van ons een 3d ontwerp in het digitale model van uw voertuig. Zo heeft u een accuraat beeld van het eindresultaat. Als u ervoor kiest om met Modul-System in zee te gaan, dan kijken wij samen welke inbouw locatie voor u het meest interessant is. Vervolgens plannen wij met u de inbouwdatum in en bent u de trotse eigenaar van een bedrijfswagen met Modul-System bedrijfswageninrichting.

Modul-System is partner van Inkoopgilde

Leden van Inkoopgilde profiteren van extra inkoopvoordeel. Wilt u ook profiteren van extra korting? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Adresgegevens:

Govert van Wijnkade 42

3144 EG Maassluis

Telefoon: 010-5928038

E-mail: nl@modul-system.com

www.Modul-system.nl