Modul-System is een van de grootste fabrikanten ter wereld van inrichtingen voor bedrijfswagens. Wij bieden een totaaloplossing voor de ombouw van bedrijfswagens voor zowel ZZP-ers, MKB bedrijven als grote fleets. Ons doel is altijd hetzelfde: het werken zo efficiënt mogelijk maken! Wij hebben 50 jaar ervaring met het inrichten van bestelwagens en bieden volledige ombouwservice, van simpele wageninrichting en voertuigvloeren tot voertuigelektronica en belettering. Dit wordt verzorgd door ons zeer ervaren technisch team, zodat uw bestelwagen wordt geleverd volgens uw wensen.

Modul-System is al 15 jaar actief in Nederland met een hoofdkantoor in Hellevoetsluis en partners door het hele land. Hierdoor kunnen wij in elke regio service bieden aan onze klanten. Veel hoveniers hebben in de afgelopen jaren voor Modul-System gekozen vanwege onze hoogwaardige lichtgewicht kwaliteitsproducten, logische ontwerpen en duidelijke afspraken.

Maar een bedrijfswageninrichting is toch veel te duur? Wij laten u graag zien dat er voor elk budget een inrichting mogelijk is. De kwaliteit van onze bedrijfswageninrichting is zodanig hoog dat deze overgebouwd kan worden in uw volgende bus en met gemak 10 tot 15 jaar meegaat. U kunt vaak de inrichting meenemen in uw bedrijfswagenlease, daardoor kost uw bedrijfswageninrichting slechts enkele euro’s per maand.

Hoe ziet dat er voor u uit? Eén van onze partners of neemt contact met u op voor een offerte. Vervolgens ontvangt u van ons een 3d-ontwerp in het digitale model van uw voertuig. Zo heeft u een accuraat beeld van het eindresultaat. Vervolgens plannen wij met u de inbouwdatum en bent u de trotse eigenaar van een bedrijfswagen met Modul-System bedrijfswageninrichting.

Modul-System is partner van Inkoopgilde

Leden van Inkoopgilde profiteren van extra inkoopvoordeel. Wilt u ook profiteren van extra korting? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Adresgegevens:

Ravenseweg 13D

3223 LM Hellevoetsluis

Telefoon: 010-5928038

E-mail: nl@modul-system.com

www.Modul-system.nl