Als hovenier wil je van alle markten in je vakgebied thuis zijn. Vroeger werd kunstgras vooral gebruikt voor sportdoeleinden, maar tegenwoordig wordt het ook veel toegepast voor tuinen, dakterrassen, speelvelden et cetera. Het kunstgras wat hiervoor wordt gebruikt heet landscape kunstgras.

Voordelen landscape kunstgras

Landscape kunstgras biedt voordelen. Allereerst is het kunstgras van Gras Art niet van echt gras te onderscheiden en het is UV-bestendig. Daarnaast is het ook nog eens gebruiksvriendelijk, weerbestendig, slijtvast en duurzaam. Uiteraard voldoet het kunstgras van Gras Art aan de strengste normen en milieueisen.

Gebruiksvriendelijk kunstgras

Landscape kunstgras van Gras Art is slijtvast. Het laat onder speeltoestellen geen versleten of verkleurde plekken achter. Het onderhoud van het kunstgras is minimaal. Eén of twee keer per jaar met een tuinslang afspuiten is voldoende. Het is bijvoorbeeld een prima alternatief voor particulieren die graag van een groene tuin willen genieten maar niet bij machte zijn de tuin te onderhouden of daar gewoon geen tijd voor hebben.

Weerbestendig kunstgras

Landscape kunstgras van Gras Art is kleurvast en blijft dus het hele jaar groen. Ook op schaduwrijke plekken of in de volle zon behoudt het de mooie groene kleur.

Duurzaam kunstgras

Landscape kunstgras is duurzaam. Het kunstgras van Gras Art is slijtvast, hoeft meerdere jaren niet vervangen te worden en is recyclebaar.

Toepasbaarheid kunstgras

Met landscape kunstgras kunt u zowel kleine als grote projecten realiseren. Het kunstgras kan bijvoorbeeld worden ingezet voor siertuinen, kinderspeelplaatsen, bedrijfsterreinen, binnenspeeltuinen en showrooms. Gras Art heeft verschillende soorten landscape kunstgras. Elke soort heeft zo zijn unieke, speciale eigenschappen die perfect passen voor verschillende toepassingen.

Zo groen als gras

Het groene gras van Landscape kunstgras blijft altijd groen, maar we kunnen ook andere kleuren leveren. Zo hebben wij grassoorten in de kleur oranje, rood, wit, blauw en geel. Ook combinaties van deze kleuren zijn mogelijk. U kunt als hovenier spelen met combinaties. Zo kunt u het logo van een bedrijf bijvoorbeeld in kunstgras zetten of de kleuren van het huis terug laten komen in tuinontwerpen.

Waarom als hovenier werken met kunstgras?

U kunt zich specialiseren in het aanleggen van kunstgras. Als specialist kunt u uw klanten verzekeren van een mooi gazon van kunstgras en concurreren met hoveniersbedrijven die nog helemaal geen ervaring hebben in het leggen van kunstgras.

Contact

Hebben wij uw interesse gewekt en ziet u ook de grote voordelen van het aanleggen van landscape kunstgras? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen over de voordelen voor u als hovenier met het werken met kunstgras.

Mook Gras Art is partner van Inkoopgilde

Leden van Inkoopgilde profiteren van extra inkoopvoordeel. Wilt u ook profiteren van extra korting? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Adresgegevens

Spaanderstraat 30

5348 LA Oss

Tel: 0412-647937

www.mookgrasart.com