Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Nonhebel

Nonhebel is de specialist in vloerveiligheid. Voor zowel binnen als buiten worden oplossingen op maat geboden. Er worden antislipmatten, entreematten en matten op maat verkocht. Bij aanschaf van een mat kan advies gegeven worden, maar ook de applicatie en onderhoud van de mat kan door Nonhebel verzorgd worden. Nonhebel is gevestigd te Goirle. De producten zijn ook te bestellen via webshop op de website. Hieronder volgt een greep uit het assortiment. 

Antislip

Nonhebel heeft voor zowel binnen als buiten toepassingen voor antislip.

De toepassingen voor buiten zijn: 

Coatings 

Nonhebel Duragrip antislipcoating is een vloercoating die bestaat uit drie componenten. Duragrip is speciaal gemaakt voor toepassing op verschillende soorten hardhout. 

3M Scotch Clad

Is een antislipcoating die uit een component bestaat met een aluminiumoxide korrel. De 3M Scotch Glad coating is een effectieve en duurzame oplossing voor metalen en betonnen ondergronden. 

vlonderstrip op stenen trap

3M Safety Walk

Vlonderstrips

Vlonderstrips zijn kant en klare antislipstrips. Ze kunnen gebruikt worden voor vlonders, bruggen, terrassen en trappen. Het mooie is dat de strippen bestand zijn tegen water en verrotting. 

smartgrip in vlonder

Microstrips en gripstroken

Het voordeel van microstrips is dat het een antislipsysteem is, maar dat de uitstraling van de houtstructuur nauwelijks wordt aangetast. 

microstrips


Antislip panelen

De panelen worden geleverd als trap-, loop- of oprijplaten. Het zijn kant en klare producten op basis van glasvezel. De panelen zijn zeer geschikt voor de entree, trappen en loopbruggen. 

Antislip traptreden, neuzen en antislip mat

 

De toepassingen voor binnen zijn: 

3M Safety Walk 

Nano sing

Deze coating bestaat uit twee componenten van expoxyhars/harder in combinatie met nanotechnologie. De coating is geschikt voor trappen, loopbruggen en designobjecten. Belangrijk is dat de esthetica van de ondergrond weinig of geen invloed heeft.

 

Entreematten

Entreematten zijn zowel voor binnen als buiten leverbaar. 
De soorten buitenmatten zijn:

3D Nomad Terra

Deze serie matten zijn makkelijk schoon te maken door de open constructie. De matten zijn geschikt om een logo aan te brengen. De matten zijn zeer geschikt voor een entree. Ze zijn standaard en op maat leverbaar. 

Nobel Diplomat

Deze entreemat is oprolbaar en robuust. Leverbaar in verschillende kleuren en materialen. 

Nobel Borstelmat

Door een borstelmat wordt het vuil buiten een gebouw gehouden. De mat is leverbaar is 16 kleuren. Ook is het mogelijk om in de mat het logo te verwerken. 

Buitenmatten met logo

Er kunnen speciale droogloopmatten voor buiten geleverd worden met een logo erop. 

Matten van Nonhebel

Nonhebel heeft een ruim assortiment aan matten. In onze webshop is het ruime aanbod te bekijken. Voor elke klus is de juiste mat verkrijgbaar.

 

Nonhebel is partner van Inkoopgilde

Leden van Inkoopgilde profiteren van extra inkoopvoordeel. Wilt u ook profiteren van extra korting? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Adresgegevens

  • Nobelstraat 24
  • 5051 DV Goirle
  • Tel: 0135-301924
  • Fax: 0135-301925
  • www.nonhebel.nl