Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Ocean Textile Group

Het Deense textielbedrijf Ocean beschikt over meer dan 60 jaar ervaring in het vervaardigen van beschermende kleding. Aanvankelijk bestond de productielijn uit een set robuuste regenkleding, later op verzoek uit de hoek van de commerciële visserij gevolgd door professionele regenkleding, die de vissers zelfs in de meest extreme en barre omstandigheden warm en droog wist te houden. Tegenwoordig ontwikkelt en produceert Ocean een breed assortiment veiligheidskleding, geschikt voor veeleisende industrieën als de landbouw, visserij, bouw, levensmiddelen en in de schoonmaaksector.

Passie en Respect

Ocean voelt zich gedreven uiterst comfortabele en uitermate beschermende kleding te ontwerpen uit respect voor alle mensen die fysiek veeleisend en risicovol werk doen. De kleding moet veiligheid bieden, het welzijn bevorderen en daarmee het werkplezier verhogen. Daarbij vindt Ocean het ook belangrijk continu in gesprek te blijven met zowel eindgebruikers als retailers zodat er steeds adequaat ingespeeld kan worden op nieuwe wensen en behoeften op zowel het gebied van productontwikkeling, als de service, handel, levering en productdocumentatie.

Duurzaam

Pure Ocean bestaat op dit moment uit een assortiment duurzame waterbestendige jas voor dames en heren en een unisex regenbroek. De kleding met het Pure Ocean label is vervaardigd uit gerecyclede plastic flessen.

Werkkleding

Het aanbod werkkleding bestaat onder andere uit diverse ademende (thermo) regenkleding, reflecterende werkkleding, overalls, tuinbroeken, bodywarmers, thermo onderkleding, kniebeschermers en werklaarzen. Op kleding uit de Classic, Comfort en Offshore serie kan op verzoek een speciaal mouwuiteinde aangebracht worden. De werkkleding van Ocean is zeer geschikt voor diverse werkzaamheden, ook met name in de landbouw.

De waterdichte stoffen die Ocean voor het maken van de kleding gebruikt, zijn gemaakt van polyester/katoen/PVS, Polyester/PU of een 3-laagsstof met een membraan ertussen. De producten, gemaakt van polyester/PU-stoffen, zijn licht en rekbaar en hebben een hoog draagcomfort.

De producten van Ocean worden door een erkend en onafhankelijk Fins testinstituut getest op kwaliteit en veiligheid. Alle veiligheidskleding van Ocean is EN ISO 20471 of EN471 goedgekeurd.


Ocean Textile Group: Leverancier Inkoopgilde

Leden van het Inkoopgilde ontvangen extra korting op onze producten. Bent u opzoek naar meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wilt u direct een bestelling plaatsen? Dat kan snel en eenvoudig in onze webshop.
Wilt u ook profiteren van extra korting? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.


Adresgegevens

  • Ocean Textile Group A/S
  • HI Park 387
  • 7400 Herning, Denemarken
  • Tel: +45 97 12 27 66
  • www.oceantextile.dk
  • mail@oceantextile.dk