Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Schoppenfabriek Streuding

In 1931 werd de schoppenfabriek opgericht door Albert Streuding. In de schoppenfabriek wordt een ambachtelijke en milieuvriendelijke werkwijze gehanteerd. Er worden uitsluitend lakken op waterbasis gebruikt en de stelen worden van duurzaam Essenhout gemaakt. Schoppenfabriek Streuding is gevestigd te Vlagtwedde. Producten worden geleverd aan de kwalitatieve (online) ijzerwaren- en gereedschapswinkels.

De volgende producten zijn bij Streuding te vinden: 

Zandschoppen 
Deze schoppen zijn te verkrijgen met de knopsteel, de platte pen en de zwanenhals. De modellen zijn het Drents model en het Hollands model. 
Overige schoppen 
Er zijn schoppen te verkrijgen met vlakke randen die geschikt zijn voor graaf- en spitwerkzaamheden. Deze zijn leverbaar in diverse dulstanden en afmetingen. De betonschoppen zijn te verkrijgen in diverse maten, verschillende kwaliteiten en kleuren. Er zijn verschillende soorten stelen en steellengtes. (zie afbeelding).

Dulstanden schoppen

Spades
De Streuding spades zijn zeer geschikt voor plant- en tuinwerkzaamheden. Daarnaast is er ook de kleispade.

Stelen 
Bij het leveren van stelen zijn er veel soorten, maten en lengtes mogelijk. Schopstelen zijn ook in het batsmodel te leveren.

Ballast- en graanschoppen 
Ballast- en graanschoppen worden in een speciale kwaliteit aluminium uitgevoerd. Ze zijn geschikt voor landbouw, veeteelt, het ruimen van bladeren en het scheppen van sneeuw. Het is ook mogelijk om de ballastschop in hoogwaardig kwaliteitsstaal te leveren. Er zijn diverse maten en steellengtes mogelijk.

Grondboren en klein gereedschap 
Grondboren zijn leverbaar in de meest gangbare maten. De meest bekende maten voor grondboren zijn 7.5 en 10 cm. Als klein gereedschap zijn er plantschopjes, schrepeltjes, handharkjes, voegenmessen, onkruidstekers e.d. leverbaar. Het klein gereedschap wordt uitgevoerd met een houten handvat.

Lang gesteeld, Cultivators en harken 
Het assortiment harken heeft harken met 4 tot 16 tanden.Er is een keuze uit gebogen en rechte tanden. Woelers of cultivators worden met een lansvoet of ganzevoet geleverd. Er zijn graskantstekers in verschillende uitvoeringen. Het is mogelijk om de gereedschappen te leveren met of zonder steel.

Hooi- en mestvorken 
Leverbaar met verschillende steellengtes en tandhoeveelheden.

Bezems en stratenmakersgereedschap 
Er zijn straathamers leverbaar. Daarnaast zijn er harken, steenklemmen, trottoirbandtangen, klinkertrekkers, bezems, etc. leverbaar.

Sneeuwruimers 
De sneeuwruimers van schoppenfabriek Streuding zijn van hoogwaardige kwaliteit.

OBOS sneeuwschuiver

In de webshop van Inkoopgilde zijn de producten van Schoppenfabriek Streuding terug te vinden.

Schoppenfabriek Streuding: leverancier Inkoopgilde

In de webshop van Inkoopgilde krijgen leden van Inkoopgilde extra korting op bestellingen. Wilt u ook voordelig schoppen en spades inkopen? Word lid. 

Adresgegevens Schoppenfabriek Streuding

  • Schoolstraat 11
  • 9541 CE Vlagtwedde
  • Tel: 0599-312235
  • Fax: 0599-312793
  • E-mail: info@streuding.nl
  • Website: www.streuding.nl

Verwante informatie: