Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

StonesEnter

StonesEnter is een gespecialiseerde groothandel in keramische buitentegens. Met voornamelijk Italiaanse tegelmerken vindt u hier de grootste collectie keramische buitentegels van Nederland. 
Keramische tegels zijn de perfecte basis voor een prachtig terras en onderhoudsvriendelijke tuin. Deze buitentegels worden gemaakt van keramiek, een op hoge temperatuur gebakken product. Door de combinatie van dit materiaal en het bakproces heeft keramiek veel voordelen in vergelijking met andere vloersoorten, zoals beton, hout of natuursteen. Zo is het kleur-, kras en slijtvast en nagenoeg ongevoelig voor groene aanslag. Daarmee is het duurzaam én onderhoudsvriendelijk. 

StonesEnter is een gespecialiseerde groothandel in keramische (buiten)tegels en verkoopt aan de verwerker, vakhandel en architect. Het bedrijf heeft een breed assortiment met verschillende merken, waaronder vele van Italiaanse komaf. Bovendien zijn de tegels leverbaar in verschillende diktes en afmetingen, waardoor ze zowel voor buiten als binnen en voor diverse ondergronden geschikt zijn. De grootste collectie keramische buitentegels van Nederland vindt u hier!

Eindeloos veel mogelijkheden met keramische buitentegels

Wanneer u kiest voor keramische tegels zijn de keuzemogelijkheden enorm groot. De tegels zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar ook in diverse ontwerpen. Zo zijn er talloze kleuren, patronen en dessins, zoals houtkleur of natuursteen look. Vandaag de dag is de technologie van het productieproces zo ver gevorderd, dat deze laatste twee niet van echt zijn te onderscheiden. Dus toch een terras van 'hout' of 'natuursteen' maar dan wél met de voordelen van keramiek! Met keramische tegels is er voor elke tuinstijl en elk soort terras een fraaie en praktische oplossing.

Innovatief

Ook in de tegelindustrie gaan de technologische ontwikkelingen razendsnel. Denk daarbij aan innovatie op het gebied van hardheid, slijtvastheid en kleurvastheid. Bij StonesEnter vinden ze het een uitdaging om deze ontwikkelingen op de voet te volgen en om bovendien zelf nieuwe designs en ideeën op de markt te brengen. Deze keramiekspecialist heeft bijvoorbeeld in eigen beheer de collectie Quattro Ceramica ontwikkeld. Het is een keramische tegel van 4 cm dikte, iets wat voorheen bij de fabrikanten niet verkrijgbaar was, maar waar wél vaak naar gevraagd werd.

Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Met een assortiment van uitsluitend keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit en door een directe relatie met de leveranciers, biedt de onderneming topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Hun kleine team staat garant voor een direct en persoonlijk contact. Bovendien heeft het bedrijf zeel veel ervaring in bestrating en tegels en denkt altijd met de klant mee. Zo biedt het bedrijf waardevol advies en slimme oplossingen voor niet alledaagse projecten.

Verkrijgbare tegelmerken zijn onder andere:

  • Atlas Concorde
  • Century Ceramica
  • Marazzi
  • Rako Lasselsberger
  • Quatro Ceramica

Adresgegevens StonesEnter