Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Talen Tools

Talen Tools is producent en leverancier van tuingereedschap voor agrariërs, bouwvakkers en hoveniers. Ons assortiment tuingereedschap is zeer uitgebreid en bestaat van professioneel tuingereedschap voor het kleine tuinwerk, landbouwgereedschap voor het grotere werk, benodigdheden voor de aanpak van ongedierte tot tuinafvalzakken en weerartikelen. Daarnaast levert Talen Tools ook houten stelen in alle soorten en maten. Een deel van de houten stelen voor het tuingereedschap wordt door ons zelf gemaakt in Staphorst. Al het tuingereedschap is voorzien van een steel met een FSC of PEFC-keurmerk. Onze jarenlange ervaring staat garant voor vakmanschap en eersteklas tuingereedschap.

Over Talen Tools

Talen Tools is een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in tuingereedschap. Het begon allemaal in 1919. Onze (over)grootvader hield zich bezig met het ambacht houten stelen maken voor het werkgereedschap van de boeren in de omgeving. Hij maakte bijvoorbeeld houten stelen voor schoppen, zeisen en harken. In de voetsporen van de vader, kozen zijn zes zoons ook voor houtbewerking, waarbij ieder een eigen specialisatie vond op het gebied van meubels tot en met gereedschap. Enkele bedrijven die daaruit voorkwamen, bestaan nog steeds. Tot de jaren tachtig bleef het bedrijf zich uitsluitend richten op het produceren van stelen voor schoppen, zeisen en harken. In de jaren daarna breidde het assortiment zich uit naar een groter aanbod tuingereedschap voor een veel groter publiek. Vrij recentelijk, in 2017, is de productie van stelen overgebracht naar het industrieterrein waar de stelen - net als destijds - nog steeds worden vervaardigd uit essenhout.

Klant worden?

Wij bezorgen al onze artikelen uitsluitend aan tuincentra, bouwmarkten, DHZ-zaken en webshops. Wij leveren niet rechtstreeks aan eindgebruikers of particulieren. Heeft u een bedrijf en bent u geïnteresseerd in artikelen uit ons assortiment? Kijk snel in de Inkoopgilde webshop.

Online eersteklas tuingereedschap bestellen

Via de webshop kunt u heel eenvoudig een account aanmaken. U kunt daarna snel en eenvoudig online bestellen, zonder gedoe met formulieren, met direct overzicht van uw bestelling. De korte lijnen tussen onze verkoopafdeling en magazijnmedewerkers zorgen ervoor dat wij onze producten snel kunnen leveren.

Heeft u vragen over bepaalde artikelen uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.

Adresgegevens:
• Burg. Janssenstraat 10
• 7951 TG Staphorst
• Telefoon: +31 (0) 52 246 3333 (ma t/m vrij 8.00 tot 16.30 uur)
• Fax: +31 (0) 52 246 3336
• E-mail: info@talentools.nl
• www.talentools.nl

Talen Tools: leverancier Inkoopgilde

Op Talen Tools producten ontvangt u als hoveniersbedrijf extra korting door te bestellen in onze webshop. Wilt u ook profiteren van extra korting? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Adresgegevens