Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Ter Horst Metaaltechniek

Als hovenier wordt u regelmatig geconfronteerd met situaties waarbij standaard constructies niet voldoen of passen. Voor de tuin en buitenruimtes zijn metalen constructies daarom vaak een goede oplossing bij diverse situaties. Denk aan op maat gemaakte veranda’s, poorten, hekwerk en deuren of aan kleinere items zoals bloembakken en -potten. Ter Horst Metaal Techniek B.V. is gespecialiseerd in allerhande metaal technische oplossingen: alles kan voor u gemaakt worden, zolang het van metaal is!

De Ter Horst Groep

Ter Horst Metaaltechniek maakt onderdeel uit van de Ter Horst Groep: een zeer veelzijdige ondernemingsgroep. Elk onderdeel van deze groep wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van gekwalificeerd en gemotiveerd personeel om de klant van dienst te zijn. Daarbij gaat het om een breed scala aan diensten voor bijvoorbeeld het uitvoeren van sloop- en saneringswerkzaamheden en een nette afwerking van projecten. Dit kan zijn in de vorm van afval inzameling van restafval en oud papier tot de inzameling van puin, oud ijzer, oude accu’s en puinrecycling. Daarnaast bent u er ook aan het juiste adres voor speciaal transport, kraanverhuur, machineverhuizingen en de reiniging van straten of riolen. Kortom, voor elke taak of project die u als hovenier wilt uitvoeren.

Goede partner voor hoveniers

Voor hoveniers en architecten is Ter Horst Metaaltechniek de ideale partner. Juist door de veelzijdigheid en door het klantgericht denken, kunt u voor elke situatie met een perfecte oplossing komen. Een veranda om in het voor- en najaar al tot in de late uurtjes buiten te kunnen zitten, of bijvoorbeeld het geraamte voor een prachtig tuinhuis, kan precies op maat worden geleverd. Ook andere constructies van metaal zijn geen enkel probleem. De producten kunnen geheel op maat worden gemaakt en door in nauw overleg met de klant de wensen te bespreken kan er een 'productplan' worden opgesteld. Met Ter Horst Metaaltechniek als partner, kunt u uw klant exact bieden wat er gewenst wordt.


Perfecte materiaal en materieel

Om dit te bereiken moet het bedrijf uiteraard wel jarenlange ervaring hebben én het nodige in huis hebben. Om steeds met op maat gemaakte oplossingen te komen, hebben zij diverse materialen op voorraad, zoals balkstaal, staal en rvs platen, buis en koker profielbuis, voor zowel bedrijven als particulieren. Met gebruik van moderne technieken past Ter Horst Metaaltechniek metaalbewerkingen optimaal aan de wensen van de klant aan. Daarnaast beschikken zij over pallettrucks, stapelaars en schaarheftafels én een breed scala aan voorzetapparatuur welke aan uw wensen kan worden aangepast.

Adresgegevens Ter Horst MetaalTechniek