Royal Grass®

Als tuinprofessional wilt u goed werk afleveren. Een klant die kunstgras wil, raadt u geen onbekend product aan. U weet namelijk dat een kunstgrasmat waarvan de herkomst onduidelijk is bijvoorbeeld maar een enkele backing heeft, dat het binnen enkele jaren al verkleurt of dat het snel plat gaat liggen. Als tuinprofessional wil u uw klanten keuze en kwaliteit kunnen bieden, zekerheid en garanties. U bent een vakman en wil 100% achter uw producten en werk kunnen staan. Als tuinprofessional kiest u voor zekerheid.

Het is heel simpel: een klant die gegarandeerd goed kunstgras wil, raadt u het beste kunstgras aan dat er is en dat is Royal Grass®.

Royal Grass® voor uw klanten

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van kunstgras. De een doet dat omdat kunstgras nauwelijks onderhoud nodig heeft, de ander omdat kunstgras er het hele jaar door goed uitziet; en weer een ander omdat kunstgras zo zacht aanvoelt. Steeds meer mensen – in meer dan 47 landen al intussen! – kiezen sinds 2003 voor een van de kunstgrassen van Royal Grass®.

Zit er veel verschil tussen het ene kunstgras en het andere? Ja, heel veel verschil. Lang niet alle kunstgrassen zijn bijvoorbeeld even schoon en kindvriendelijk. Bovendien zijn niet alle kunstgrassen ook na twee, vijf of meer jaren nog net zo mooi als toen ze werden aangelegd. En lang niet alle kunstgrassen lijken op natuurgras. Die garantie krijgt u van Royal Grass® wel: u krijgt wat u ervan verwacht!

vario grass

De verschillende soorten Royal Grass®

  • Royal Grass® Silk 35
  • Royal Grass® Sense
  • Royal Grass® Seda
  • Royal Grass® Satin
  • Royal Grass® Deluxe
  • Royal Grass® Exclusive 3.0

Servicepartner Vario Grass B.V.

Met de poten in de klei! U heeft als tuinprofessional behoefte aan maatwerk, advies en installatie ondersteuning voor waar dat nodig is. Daarom werkt Royal Grass® met zogenoemde een groothandel- en servicepartners. Wij van Vario Grass B.V. uit Lichtenvoorde zijn zo’n servicepartner. Als sinds 2006 ondersteunen wij tuinprofessionals met de leverantie van Royal Grass® kunstgras en alle bijbehorende artikelen. Ook ondersteunen we u bij complexere installaties met eigen vakmedewerkers die vaardigheden van kunstgras leggen tot in detail beheersen. Het begint al bij onze eigen binnendienst, collega’s die uw vak begrijpen en alle kennis hebben over de aanleg van kunstgras omdat ze zelf jaren lang met de poten in de klei hebben gestaan.

Wij zijn nuchtere Achterhoekers die blij worden van de glimlach van anderen.

vario-kunstgrass

Vario Grass B.V: leverancier Inkoopgilde

Bij Vario Grass B.V. ontvangt u als lid van Inkoopgilde 7,5 % korting op de inkoop van uw kunstgras. Kiest u voor het beste product in combinatie met gemak en ondersteuning voor waar dat gewenst is?

Adresgegevens

Vario Grass B.V.
Koningslinde 5b
7131 MP Lichtenvoorde

Tel: 0544 487163
Email:  info@variograss.nl
Website: www.variograss.nl

Meer over kunstgras

 Verwante informatie