Royal Grass kunstgras kopen bij servicepartner Vario Grass

Kunstgras heb je in vele soorten en maten. Voor de leek is er wellicht geen onderscheid, maar de vakman kent het belang van kwalitatief goed kunstgras. Het is bovendien belangrijk om kunstgras goed aan te leggen, wil het frisgroene resultaat ook frisgroen blijven. Vario is een servicepartner van het merk Royal Grass, het eerste kunstgrasmerk in Nederland dat is ontwikkeld voor de landschappelijke markt.

Royal Grass is kwalitatief hoogwaardig kunstgras

"Het ene kunstgras is het andere niet", vertelt Jasper Eppingbroek van Vario Grass. "Royal Grass is kwalitatief hoogwaardig kunstgras dat het al jaren heel goed doet op de markt en in meer dan 47 landen wordt verkocht. Het is echt een eer om ons Servicepartner van Royal Grass te mogen noemen."

"Kunstgras is geen concurrent van gewoon gras. Integendeel. Het is een groene oplossing voor mensen die geen gras kunnen hebben -bijvoorbeeld omdat het onderhoud te zwaar is of omdat er op bepaalde plaatsen gewoon geen gras wil groeien- maar ook niets zien in grind of tegels. Kunstgras van nu is bijna niet meer van echt gras te onderscheiden, maar vraagt geen beregening of bemesting en je hoeft het niet te maaien. Het is kind- en diervriendelijk en je krijgt nooit gele plekken of mosgroei. Het is, kortom, het ideale gazon."

vario grass

Overzichtelijk aanbod 

"Voor de hovenier hebben we geen overkill aan keuzemogelijkheden, maar een overzichtelijk aanbod van zes Royal Grass-producten met duidelijke beschrijvingen. Zo kun je al naargelang de wens van de klant het juiste kunstgras kiezen. En het blijven ook zes producten: wij kiezen liever voor innovatie van de bestaande producten dan voor het oeverloos uitbreiden van het assortiment. Dat levert alleen maar keuzestress op voor de hovenier, terwijl je met productontwikkeling de kwaliteit en de duurzaamheid van het kunstgras verstevigt."

Vario vindt het belangrijk dat klanten zelf zien en voelen wat ze kopen. "Deze zomer wordt achter het bedrijfspand in Lichtenvoorde het experience centre verder uitgebreid waar hoveniers en hun klanten met eigen ogen kunnen ervaren hoe onze soorten kunstgras tot uiting komen in diverse soorten tuinen en situaties. Alle grassen zijn voorradig, evenals alle andere benodigdheden voor de aanleg. Tot aan het eventuele gereedschap dat ze nodig hebben. Hoveniers kunnen hun bestelling afhalen, maar het kan ook worden gebracht."

Ondersteuning bij aanleg kunstgras

Hoveniers kunnen altijd terecht bij de experts van Vario. "Als hovenier kun je nu eenmaal niet overal verstand van hebben. En dat hoeft ook niet. Onze experts komen graag helpen om een bestelling, zelfstandig of samen met de hovenier, aan te leggen. We komen ook zonder problemen assisteren als het kunstgras door de hovenier zelf is aangelegd, maar de aanleg niet helemaal goed is gegaan. En we geven elke winter trainingen aan hoveniers die graag willen leren hoe ze zelf kunstgras kunnen aanleggen. Zo werken we samen aan het perfecte kunstgras. Naar volle tevredenheid van de klant, de hovenier en onszelf." 

Vaak wordt gedacht dat producten kopen bij een Servicepartner duur is. "Direct bij de producent kopen lijkt voordeliger, maar is dat wel zo? Je krijgt een product toegestuurd, keurig verpakt, netjes gelabeld en dat was het dan. De vakkennis mag je er vervolgens zelf bij bedenken. Als je daar als hovenier geen kaas van gegeten hebt, moet je die kennis apart gaan halen. En daar moet je dan alsnog extra voor betalen. Bij Vario Grass heb je direct alles-in-één: van voorbeelden hoe kunstgras aan te leggen tot en met de vakkennis. Dat bespaart geld, tijd en moeite. Als hovenier heb je immers al genoeg aan je hoofd."

Vario Grass B.V: leverancier Inkoopgilde

Bij Vario Grass B.V. ontvangt u als lid van Inkoopgilde 7,5 % korting op de inkoop van uw kunstgras. Kiest u voor het beste product in combinatie met gemak en ondersteuning voor waar dat gewenst is?

Adresgegevens

Vario Grass B.V.
Koningslinde 5b
7131 MP Lichtenvoorde

Tel: 0544 487163
Email:  info@variograss.nl
Website: www.variograss.nl

Meer over kunstgras 

Verwante informatie