Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

WerkFactor

WerkFactor is specialist in bedrijfskleding en levert werkkleding van toonaangevende, innovatieve merken, waarmee u zich als hoveniersbedrijf van anderen kunt onderscheiden. Naast kleding levert WerkFactor ook werkschoenen en kleine persoonlijke beschermingsmiddelen voor verschillende bedrijfssectoren.

Werkkleding

De werkkleding van een hovenier moet comfortabel zijn, met daarbij passende schoenen. Denk hierbij aan werkschoenen of – laarzen. Een jas moet de hovenier goed kunnen beschermen tegen wind en kou. Parka’s en bodywarmers zijn voorbeelden van prettig draagbare werkkleding voor de hovenier. De broek moet goed passend zijn en veel bewegingsvrijheid geven. Uiteraard moet de broek sterk en bestendig zijn voor alle soorten weersomstandigheden, en daarnaast ook voorzien zijn van verstevigde kniezakken en een aantal praktische zakken voor het snel en handig opbergen van gereedschap. Een overall kan bijvoorbeeld ook een goede keuze zijn, want deze heeft een prettige pasvorm en biedt bescherming tegen vele soorten weertypes. Wij kunnen samen met u een eigen kledinglijn ontwerpen en zorgen ervoor dat het samen met onze inkoopafdeling, het naaiatelier en de borduurstudio helemaal naar uw wens en smaak is. Dit doen wij voor zowel de ZZP-er als voor complete hoveniersbedrijven.

Veiligheidsschoenen

De hovenier werkt met vele soorten gereedschap. Goede werkschoenen bieden extra bescherming om te voorkomen dat u een blessure krijgt als u bijvoorbeeld per ongeluk op uw gereedschap stapt. Een werkschoen met veiligheidszool is dan ook een minimale vereiste. U werkt als hovenier gewoonlijk buiten. Daarom is het belangrijk dat uw schoenen goed bestand zijn tegen vuil en nattigheid. Onze veiligheidsschoen conform Arborichtlijnen met normering S3 is uitermate geschikt voor hovenierswerkzaamheden. Deze schoenen beschikken over een veiligheidszool en zijn voorzien van een veiligheidsneus. Bovendien zijn ze prima opgewassen tegen water. Wij geven net als u om het milieu en dat heeft ons geïnspireerd tot de ‘circulaire’ veiligheidsschoen. U levert uw oude werkschoenen bij ons in en wij verwerken deze op een duurzame manier tot nieuwe grondstoffen.

Bedrijfslogo

Wij kunnen uw bedrijfskleding personaliseren met een bedrijfslogo. U heeft daarbij de keuze tussen borduren en bedrukken. Een bedrijfslogo op uw kleding maakt u voor u klant herkenbaar en draagt bij aan naamsbekendheid. Wij adviseren u graag welke methode van personaliseren voor u het beste geschikt is. Onze vormgevers maken om u een idee te geven van het eindresultaat altijd een ontwerp of een sample ter goedkeuring.

Service

Bezoek onze winkel en showroom in Drachten en doe inspiratie op. Heeft u geen gelegenheid of tijd om de winkel in Drachten te bezoeken? In dat geval komen wij graag bij u op locatie langs met een ruime hoeveelheid merken en modellen in alle beschikbare maten. Wij nemen ter plekke de maten op zodat de kleding volledig tegemoetkomt aan uw individuele wensen.

WerkFactor: leverancier Inkoopgilde

Bij WerkFactor ontvangt u als hoveniersbedrijf extra korting door te bestellen in onze webshop. Wilt u ook profiteren van extra korting? Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Adresgegevens