Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Lid worden

Waar kan ik op besparen als hovenier?

Leden van Inkoopgilde kunnen kosten besparen en voordeliger inkopen doordat zij gebruik maken van de prijsafspraken die Inkoopgilde heeft gemaakt met leveranciers. Zo kunt u als lid besparen op uw algemene bedrijfskosten en inkoopkosten.

Inkoopkosten: tuinhout, bevestigingsmaterialen, hekwerk en schuttingen, groendaken, beregeningssystemen, bestrating, blokhutten, tuinhuizen en overkappingen, tuinverlichting, afzetmaterialen, tuininrichting, bouwmaterialen, kunstgras, graszoden, beplanting, afvalverwerking, potgrond, meststoffen en bloembollen.

Algemene bedrijfskosten: tuin en parkmachines, koffie, incasso kosten, gereedschappen, brandstof/ olie en vetten, beveiligingskosten, bedrijfskleding, aanhangers en toebehoren, automatisering en ICT, telefonie, verzekeringen, energie, personeelskosten.

Advies en ondersteuning voor hoveniers

Leden van Inkoopgilde staan er niet alleen voor. Zij kunnen gebruik maken van extra ondersteunende diensten die de leveranciers van Inkoopgilde bieden, zoals speciale acties of kortingen maar ook productpresentaties of producttrainingen. Ook kunt u de extra faciliteiten van Inkoopgilde benutten zoals advies rond de aanschaf van uw website of marketingadvies, advies in juridische zaken of door het gezamenlijk inkopen van cursussen zoals VCA, veilig werken en leidinggeven.

Afspraken met A-leveranciers en A-merken

Boels verhuur 

korting bij boels
Bij Boels bespaart 25% zodra u hoogwerkers en tuin & parkmachines huurt

Wildkamp


Bij Wildkamp ontvangt u 13% extra inkoopkorting. Boven op uw eigen korting

Sempergreen


Bij Sempergreen ontvangt u 5% extra inkoopkorting. Boven op uw eigen korting. 

Graszoden


Ontvang 10% korting op het inkopen van graszoden. Leden betalen € 1,75 per m2 met een voordelig verzendtarief. 

JUB Holland


Leden ontvangen 20% korting op exclusief geselecteerde bloembollenpakketten

Lightpro


Ontvang extra inkoopkorting op de gehele Lightpro collectie en profiteer van gratis verzending door heel NL.

P-services


Leden van Inkoopgilde besparen veel geld op hun payrollkosten.  Profiteer elk gewerkt uur van uw lidmaatschap.

Pontmeyer


Korting op o.a. bouwproducten, hout en bevestigingsmaterialen

Waar zitten Inkoopgilde leden?

Bent u benieuwd of er meer Inkoopgilde leden in uw regio actief zijn? Onderstaand kaartje laat zien dat Inkoopgilde leden door heel Nederland verspreid zitten.

 

Wat zeggen uw collega's ervan? 

Nu kunnen wij wel zeggen dat het de moeite waard is. Maar het gaat erom, wat vinden de hoveniers ervan. Hieronder een paar leuke recensies:

Tuindesign Lammert Kroesen

lammert kroesen

Lammert: ''Naar schatting besparen wij zo'n € 2000,-. Met name de besparingen bij Wildkamp, en op mijn energienota zijn interessant'' 

Hoveniersbedrijf Bennie Everts 

everts

Bennie (ambassadeur VHG): Zorgen dat Inkoopgilde nog groter wordt zodat er gezamenlijk meer korting te bewerkstelligen is. 

Hoveniersbedrijf Johan van Dijk

Johan: ''Ik raad andere bedrijven aan om ook lid te worden van Inkoopgilde. Hoe groter het collectief, hoe meer voordeel voor ons allemaal!''

Mecklenfeld tuinen 

Peter: ''Ik bespaar naar schatting zo'n € 2000 a € 3000 euro. Mijn advies is: bekijk vooraf goed of het iets voor je is. 

Voorwaarden

  • 1e lidmaatschapsjaar € 165,- 
  • 2e lidmaatschapsjaar: € 165,-
  • 3e lidmaatschapsjaar: € 330,-

Tijdstip facturering

Facturering vindt plaats bij aanvang van het lidmaatschap (na proefperiode). Daarna vindt de facturering plaats uiterlijk in de eerste week van januari van het betreffende kalenderjaar.

Beëindiging en opzegging: hoe werkt dat?
Beëindiging van het lidmaatschap door de hovenier kan alleen aan het einde van een kalenderjaar. Voor opzegging van het lidmaatschap geldt een opzegtermijn van 2 maanden. Derhalve dienen opzeggingen voor 1 november van een lopend jaar schriftelijk aan Inkoopgilde kenbaar worden gemaakt. Beëindiging van lidmaatschap door Inkoopgilde vindt plaats nadat blijkt dat de vastgestelde contributie niet is voldaan ondanks twee aanmaningen.