Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

KOM NAAR DE MEET & GREET VOOR TUIN & PARK OP 5 OKTOBER 2018!

Sinds enkele jaren organiseert De Tuinen van Appeltern in het najaar een vrolijke vakdag voor haar hoveniers en ontwerpers. In één van de accomodaties werd steeds een soort van tafelbeurs ingericht waarbij de Appelternleveranciers, -kwekers en -dienstverleners zich konden presenteren. Niets grootschaligs, geen uitgebreide stands maar wel een leuke entourage voor ontmoetingen en uitwisseling van know-how.

De gezellige atmosfeer inclusief de hapjes en drankjes blijft hetzelfde, alleen de hoeveelheid aanbieders en het aantal bezoekende vakbroeders worden met de editie 2018 een stuk uitgebreid. 

meet and greet  Foto impressie editie 2017

Samenwerking

Was de jaarlijkse Meet & Greet voornamelijk een feestje van De Tuinen van Appeltern en het aangesloten netwerk van Dutch Quality Gardens hoveniers, door de samenwerking die Inkoopgilde is aangegaan met De Tuinen van Appeltern worden voortaan ook leveranciers en hoveniers buiten het 'eigen' netwerk uitgenodigd. Door die bundeling van krachten kan er nu ook een inhoudelijk programma worden samengesteld. De besloten en gezellige atmosfeer blijven de boventoon voeren.

Het doel van de dag is om met minimale middelen maximaal te worden geïnformeerd en geïnspireerd t.a.v. nieuwe producten, nieuwe methodieken en allerlei praktische zaken. Een bekende stelling is ‘Het gaat er niet om wie je bent, maar wie je kent’.

Het is een soort aanbeveling om te je gaan oriënteren en contacten te leggen om je te verrijken. Een dagje naar De Meet & Greet in Appeltern is daar eigenlijk voor gemaakt.

Je doet er zeker wat nieuws op.. je kunt rechtstreeks in gesprek met de producent of leverancier van aansprekende tuinitems.. en je bent in gezelschap van ambitieuze groenbedrijven die graag hun bevindingen met je delen. Tussen alle uitwisselingen en ontmoetingen door worden ter plekke een aantal tuingerelateerde onderwerpen door deskundigen in petit comité uit de doeken gedaan.

Bekijk welke deelnemers zich tot nu toe al hebben aangemeld.

Algemene informatie

 • Locatie: 
  De Tuinen van Appeltern, Walstraat 2 A te Appeltern. -> Bovenverdieping 'Onze entree';

 • Entree: 
  Uitsluitend voor hoveniers en ontwerpers;

 • Toegang: 
  Gratis aanmelding via exposanten of hoveniers/ontwerpers;

 • Aanbieders: 
  Extra informatie opvragen kan door te mailen naar Marjolein van Weerdenburg;

 • Aanvang: 
  Vanaf 10.00 uur is het park geopend, vanaf 11.00 uur Meet & Greet;

 • Catering: 
  Op Meet & Greet vloer inbegrepen;

 • Deelnemersveld: 
  Vanaf 1 september compleet zichtbaar op deze pagina;

 • Verwacht aantal hoveniersbedrijven en ontwerpbureau’s: 
  75.

 

 

samenwerking

 

Aanmelden