Groot assortiment Persoonlijk advies Exclusief voor hoveniers Voor leden en niet leden 0528 - 344 729

Nieuws

Actueel nieuws van inkoopgilde voor hoveniers vindt u op deze pagina. Wilt u op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de groenbranche?

Lees verder Afschaffing VAR en de gevolgen voor hoveniersbedrijven

Afschaffing VAR en de gevolgen voor hoveniersbedrijven

Afschaffing VAR heeft gevolgen voor hoveniersbedrijven: wanneer u zich als ZZP-er verhuurt maar ook wanneer u ZZP-ers inhuurt. Let dus goed op wat u doet. 

Lees verder Greensales opent tweede vestiging in Balk

Greensales opent tweede vestiging in Balk

Greensales opent volgende week donderdag de deuren van zijn tweede vestiging in Balk. Donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 maart bent u van harte uitgenodigd om kennis te maken met de vestiging in Balk.

Lees verder Workshop internetmarketing hoveniers: 26 februari

Workshop internetmarketing hoveniers: 26 februari

Op 26 februari vond de workshop internetmarketing hoveniers plaats bij Inkoopgilde. Thema: hoe haal ik omzet uit mijn website als hoveniersbedrijf. Er waren vijf hoveniersbedrijven aanwezig. 

Lees verder Start onderhandelingen nieuwe cao voor hoveniersbedrijven

Start onderhandelingen nieuwe cao voor hoveniersbedrijven

De CAO voor hoveniersbedrijven is op 29 februari 2016 afgelopen. Dat betekent dat de onderhandelingen over een nieuwe CAO in maart van start gaan. Ondertussen is de CAO met 4 maanden ongewijzigd verlengd en geldig tot en met 30 juni 2016.

Lees verder Groene sector vakbeurs goed bezocht

Groene sector vakbeurs goed bezocht

Ook dit jaar is er volop bezoek bij de stand van Inkoopgilde op de vakbeurs te Hardenberg. Tijd en ruimte voor gesprekken is er voldoende. Bezoekt u onze stand op de groene sector vakbeurs? 

Lees verder Nationale wedstrijd tuinaanleg 2016

Nationale wedstrijd tuinaanleg 2016

Hoe kun je het beste het groene vak promoten bij jonge mensen? Branchevereniging VHG organiseert hiervoor de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg.

Lees verder Inkoopgilde vestigt zich in Hoogeveen

Inkoopgilde vestigt zich in Hoogeveen

Inkoopgilde BV vestigt zich definitief in Hoogeveen. Inmiddels is het bedrijf dusdanig gegroeid dat er behoefte is aan een eigen kantoor waar gesprekken zullen plaatsvinden met enerzijds hoveniers en anderzijds leveranciers. Het bedrijf is gevestigd aan de Brinkstraat 36-38 te Hoogeveen.

Lees verder Inkoopgilde vaart nieuwe koers

Inkoopgilde vaart nieuwe koers

Inkoopgilde heeft in 2015 het roer fors omgegooid. Gesprekken met alle leden hebben ertoe geleid dat er een nieuwe strategie is uitgezet. Zo heeft Inkoopgilde zich gevestigd in een eigen kantoor in Hoogeveen en is Gert Jan Stevens aangetrokken om de nieuwe lijnen vorm te geven. Maar er is meer. Leest u gerust verder over de koerswijziging van Inkoopgilde.